Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
Bayer Zsolt: Terebélyes asszonyság

Bayer Zsolt: Terebélyes asszonyság

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Emlékeznek még?

Balázs Péter, volt szocialista külügyminiszter, vagyis hibátlan pedigréjű, igazi európéer és demokdrata december 10-én "terebélyes asszonyságnak" titulálta Angela Merkelt. Tette mindezt azért, mert nem tetszett neki, hogy az akkor még az Unió soros elnöki tisztét betöltő Németország kancellár(asszonya) kompromisszumra jutott Orbánékkal. És jött Balázs, és "terebélyes asszonyságozott" egyet.

Namármost: ha Balázs, ez az elhízott, disznópof@jú, behízott szemű sz@rjankó asszonynak vagy asszonyságnak nevezte volna a német kancellár(asszonyt), azzal nem is lett volna semmi baj. De muszáj volt hozzátennie, hogy "terebélyes", ugyanis sérteni, sértegetni akart. Méghozzá egy nőt akart megsérteni női mivoltában.

Ez persze erről a rohadékról mond el mindent. De ami ennél sokkal fontosabb: emlékeznek önök, hogy akkor a három hazudozó, aljas és szemét némber, név szerint Szél, Bősz és Szabó kinyitotta a mocskos pofáját? Vajon szóltak egyetlen kurva szót, hogy elvtársuk, a Balázs hogy beszélhet így egy nőről?

Nem. Akkor befogták a mocskos pofájukat.

Ám most, hogy a miniszterelnök nem lekicsinylő és ártó szándékú szövegkörnyezetben és szándékkal, hanem éppen ellenkezőleg, a legnagyobb tisztelet és elismerés hangján nevezte Karikó Katalint asszonynak illetve asszonyságnak, most bezzeg hisztériáznak.

Istenem... takarítsuk már el ezeket a szemeteket örökre a közéletből...

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7668) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2819) Heti lámpás (320) Politika (1582) Vetítő (30) Kultúra (9) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Belföld (11) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Tereb (146) Egészség (50) Mozaik (83) Gazdaság (711) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Életmód (1) Történelem (18)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>