Ma 2021 szeptember 25. Eufrozina, Kende napja van. Holnap Jusztina napja lesz.
Bayer Zsolt: Tanmesék az igazságszolgáltatásról

Bayer Zsolt: Tanmesék az igazságszolgáltatásról

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Úgyhogy: tessék választani!

 

Első tanmese:
„Érdekes és tanulságos videót mutatott be a Vice News még júniusban, amelyben egy tálib tárgyalásnak lehetünk szemtanúi – számolt be a 444.hu. A tárgyaláson egy férfit vádolnak meg juhlopással, aki bármiféle jogi képviselet nélkül áll az ítélőszéke előtt.

– Mondd el az igazat, vagy megverünk! – mondják neki, ezután ráütnek egy bottal. Az egész vallomást mobiltelefonnal rögzítik, és a vádlottat arra kényszerítik, hogy vallja be a lopást. A parancsnok a tárgyalás során arra a következtetésre jut, hogy a lehetséges büntetés vagy kézlevágás, vagy korbácsolás lesz.

– Az emberi jogi szervezetek azt mondanák: egy képviselet nélküli ember elleni eljárás olyan emberek részéről, akinek nincs jogi képzettsége, az nem igazságszolgáltatás, mit válaszolna erre – kérdezi Hind Hassan, a Vice News riportere, mire Tawakul parancsnok azt mondja: – Ez hülye kérdés, minden cselekedetünk a Koránból vezethető le.

A parancsnok arról is beszél, hogy a saría és a Korán alapján fognak törvénykezni, ha átveszik az országban a hatalmat. Mint ismeretes ez a napokban megtörtént.

Vitán felül kijelenthetjük, ez rettenetes. Hátborzongató, európai ésszel felfoghatatlan, embertelen, bicskanyitogató, a legsötétebb középkor.

Második tanmese:

„Nyolcszáznegyvenezer koronát (körülbelül nyolcvanezer euró) kap a svéd államtól egy migráns bűnöző, mindezt pedig egy megdöbbentő bírósági ítéletnek köszönhetően.

Két szíriai migráns 2017-ben érkezett Svédországba, ahol rögtön menedékjogot és a megélhetéshez szükséges pénzt kaptak. Néhány héttel később azonban súlyos bűncselekményeket követtek el Malmőben, ahol elraboltak egy nőt, és fojtogatás közben megerőszakolták. Pár héttel később egy másik nőt raboltak el, akit pincébe zártak, majd megverték és megerőszakolták. Emellett számos egyéb bűncselekményt is elkövettek, mint zsarolás, lopás, tiltott járművezetés – írja az Erdély.ma svédországi tudósítója.

A bíróság végül jogerősen 4,5 év börtönre ítélte őket, ám időközben jogvédők azt derítették ki, nem bizonyítható, hogy az egyik bűnöző betöltötte a 18. életévét a bűncselekmények elkövetése idején. Ezért a javára most 840 ezer svéd korona, mintegy nyolcvanezer euró kártérítést ítéltek meg.”

Vitán felül kijelenthetjük, ez rettenetes. Hátborzongató, európai ésszel felfoghatatlan, embertelen, bicskanyitogató, a legsötétebb liberális „wok-kor”.

Mégis van a kettő között egy kis különbség:

Ha minden így marad, és a Nyugat tovább folytatja ezt az önsorsrontó, önpusztító, önfeladó, elmebeteg „jóemberkedést”, akkor nagyon rövid időn belül nem marad más, csak a tálibok meg a nőket harmincmillió forintnyi „bánatpénzért” erőszakoló állatok.

Úgyhogy: tessék választani!

(Ui.: Üzenjük a kretén svédeknek: Előre adjanak az összes Juszufnak harmincmilliócskát, hogy erőszakolás közben ne legyen semmiféle rossz érzésük.)

(Ui.: Üzenjük a normális svédeknek és minden normális nyugatinak: Ha túl akarjátok élni „önmagatokat”, akkor legelőször ezekkel az ön- és közveszélyes államokkal, valamint az ezeknél is ezerszer rosszabb „jogvédőkkel” és hasonszőrű NGO-kal kell majd leszámolnotok. Minél előbb, annál jobb. Már ha akartok élni egyáltalán, életnek nevezhető életet...)

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Politika (1578) Történelem (14) Gazdaság (662) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (505) Tereb (138) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Nagyvilág (1458) Autómánia (61) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Heti lámpás (255) Életmód (1) Jobbegyenes (2117) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (5592) Vetítő (30) Tv fotel (65) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>