Ma 2024 június 17. Laura, Alida napja van. Holnap Arnold, Levente napja lesz.
1bc2945f4e3b9241f0df35c0421424e3.jpg

Bayer Zsolt: Szanyi a hullarabló

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„71 halott volt a menekültekkel teli kamionban. Ezt hiába akarják románokra kenni! Ez Orbán lelkén szárad! Ha ezeknek az embereknek nem kellett volna a magyarok elől is menekülni, akkor még élnének!”

Fenti három sort Szanyi Tibor, az MSZP Európai Parlamenti képviselője írta a facebook oldalára.

Szanyi Tibor hetvenegy ember szörnyű halálát is képes felhasználni arra, hogy „orbánozzon”, „fideszezzen”, „magyar kormányozzon” egyet.

Szanyi Tibor a legelemibb gondolkodásra is képtelen.

A magyar hatóságok –ellentétben például a görögökkel!- regisztrálják, befogadó állomásokra szállítják majd szervezett körülmények között tovább engedik a migránsokat. Jelen pillanatban ez a helyzet. A magyar hatóságok azért küszködnek, hogy a migránsok áradata ne regisztrálatlanul és ellenőrizetlenül zúduljon be ide (és innen tovább). Ugyanis ez a magyar hatóságok kötelessége. (A schengeni határok megvédése szintúgy kötelességünk, más kérdés, hogy ehhez semmilyen segítséget nem kapunk, s hogy az európai kretén sajtó és az európai kretén politikusok mindezért rajtunk verik el a port, miközben például Németországban most már naponta gyújtják fel a menekültszállásokat.)

Lelketlen, gazember embercsempészek hetvenegy embert zsúfoltak egy teherautó rakterébe, majd elindultak velük Ausztria felé. Teljesen mindegy, hogy eddigi tudásunk szerint ezek a gazemberek román állampolgárok. Amúgy azt sem tudjuk, hogy romániai magyarok-e, vagy románok. És mindegy is. Becstelen gazemberek.

Pontosan olyanok, mint Szanyi Tibor.

Szanyi Tibor egy becstelen gazember. Egy utolsó, lelketlen tetű. Egy hullarabló. Féreg.

Szanyi Tibor ezek után bármit megérdemel.

Keresni nem foglak, Szanyi. Vadászni sem fogok rád. De nagyon reménykedj, hogy soha nem fogok veled összefutni. Te utolsó, aljas, rohadék.

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Belföld (11) Tv fotel (65) Kultúra (9) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (7654) Jobbegyenes (2815) Gazdaság (711) Heti lámpás (319) Sport (729) Mozi világ (440) Életmód (1) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Nézőpont (1) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Egészség (50) Flag gondolja (36) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>