Ma 2022 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
3483d61a88d86ea54884c2f02c2a915d.jpg

Bayer Zsolt: Stációk 4.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Európa ma normális szeretne lenni. Ehhez képest, mindjárt a karácsonyt betiltó olasz iskolaigazgató nyomában megérkezik a norvég bevándorlási hivatal, és kiadja az ukázt:

„Leszedetik a kereszteket a norvég menekülttáborok falairól

Kritizálták a menekültek a norvég befogadóállomásokon, hogy a falakon keresztek lógnak. Ezután döntött úgy az UDI, a Norvég Bevándorlásügyi Hivatal, hogy minden intézménye falairól le kell venni a vallási jelképeket. A hivatal az előírásában úgy fogalmazott, hogy »a szobáknak vallássemlegesnek kell lenniük, hogy minden oda érkezőnek elfogadható legyen.«

Az UDI vezetője, Vibeke Schjem hangsúlyozta, hogy nem csak keresztekről rendelkeztek, hanem minden vallási szimbólumról.” (A 444.hu nyomán.)

Talán Norvégiában is ki kellene írni a kulcsmondatot: „A vallások közötti párbeszéd nem azt jelenti, hogy saját identitásunkat politikai korrektségbe fojtsuk!”

Talán nem kellene eltűrnünk tovább, ami zajlik ezen a gazdag és (most még) gyenge földrészen.

Talán nem kellene eltűrnünk, hogy nem legitim, minden felhatalmazást nélkülöző politikusok azt tegyenek velünk, amit akarnak.

Talán ideje véget vetni egyszer és mindenkorra a politikai korrektségnek, ami az önfeladás és az öngyilkosság fedőneve. Európa népei mégsem egy vallási szekta, a nemzetállamok ellenségeinek és az Európai Egyesült Államok Barátai szektájának a tagjai, akiket az őrült szektavezetők belehajszolnak a kollektív öngyilkosságba!

Talán mégsem vagyunk az Orbis Unum illuminátusainak szektája, akiktől Antonio Banderasnak kell majd megvédenie a világot, mint a Zorro legendájában…

S ha mindez nem vagyunk, akkor mik is vagyunk?

Normális polgárok vagyunk. Akik ragaszkodnak megszokott, kicsit öreges, kicsit lassú Európájukhoz, és ragaszkodnak a nemzetükhöz is. Sőt a nemzetükhöz ragaszkodnak először. S persze a családjukhoz, amelyet azért mégis egy nő és egy férfi közösségeként képzelnek el, lehetőleg minél több gyerekkel.

Polgárok vagyunk, akik ragaszkodnak a hitükhöz is.

Hogy ne mondjam, a kereszténységünkhöz ragaszkodunk. Mert Euró­pát – mennyire igaza van Zárug Péter barátomnak! – nem az iszlám és nem a zsidó vallás tette Európává, hanem a kereszténység. Úgyhogy ragaszkodunk hozzá. Még akkor is, ha történetesen nem járunk templomba, mert elkényelmesedtünk, mert a mindennapokban kissé hitetlenekké váltunk, mert mindenféléről azt gondoljuk, hogy fontosabb, s mégis: ha el akarják venni tőlünk, akkor ragaszkodunk hozzá. Ragaszkodunk a hagyomá­nyainkhoz. És a legkevésbé sem érdekel bennünket, hogy „mások” mit szólnak ehhez.

Ha vendéget hívok a házamba, és tudom, hogy ateista, attól még nem fogom levenni a keresztet a falról. Ha ezért megsértődik, mehet haza, és nem hívom többet. Nem olyan bonyolult ez. Ha a muszlimnak nem tetszik a kereszt és a karácsony, és nem akarja elviselni vagy tolerálni, menjen haza a picsába (igen, azt hiszem éppen ez a megfelelő és a kellő szó a helyzet hangulati aláfestésére)!

Menjen haza, és ne jöjjön ide, soha többé.

Ha pedig mindenképpen ide akar jönni, akkor fogadja el, hogy itt ez van. Itt feszület van, meg kereszt a templomon, meg karácsony és húsvét, továbbá miniszoknyás csajok. Akiken nem azért van miniszoknya, hogy a kanmuszlim megerőszakolhassa. És zenét hallgatunk, és koncertre járunk, meg moziba, és alkoholt is iszunk, és megesszük a disznót, sülve, főve meg rántva.

Itt ez van. És nem lesz más.

És korlátlan muszlim bevándorlás sem lesz. Mert bár az Orbis Unum illuminátusai most éppen ezt szorgalmazzák, de el lesznek zavarva. Mert bár szegény hülye Schilling Árpád a Magyar Narancsban éppen forradalmat vizionál Orbán ellen, de azért jó, ha mi tudjuk: közel ugyan a forradalom, de az nem Orbán ellen, hanem az illuminátusok, a multikulti elmebeteg papjai, a libertariánusok, a szélsőséges liberálisok és anarchisták és individualisták ellen fog kitörni.

És talán a németek állnak majd az élén. Ezt remélem. Mert a németek valamiért ilyenek. Minden fontos dolog tőlük indult el, még az illuminátusok rendjét is egy német, Adam Weishaupt alapította.

És a németekben az a szerethető és az az elviselhetetlen, hogy semmit sem tudnak fél szívvel csinálni.

Amikor nácinak kellett lenni, akkor ők ellentmondást nem tűrően nácik voltak.

Amikor agymosott, lélekgyilkolt liberálisnak kellett lenni, akkor ők agymosott és lélekgyilkolt liberálisok voltak, fenntartás nélkül.

Ez egészen idáig tartott.

Most normálisnak kell lenni. Fenntartás nélkül.

Ideje, hogy a németek beleálljanak ebbe a „projektbe”.

Ellenkező esetben magunkra maradunk, már megint. És az uniónak is vége lesz. Csak szólok…

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (6472) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mozaik (83) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (516) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Autómánia (61) Tereb (142) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Mozi világ (440) Életmód (1) Gazdaság (669) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1304) Flag gondolja (33) Sport (729) Vetítő (30) Történelem (15) Jobbegyenes (2487) Belföld (8)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>