Ma 2023 március 23. Emőke napja van. Holnap Gábor, Karina napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Nem értik...

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
"Bayer Zsoltért kapkodtak a legjobban a fideszes fórumszervezők"

Egy belső online felületen versenghettek a választókerületek, hogy megszerezzék a legnagyobb neveket a migránsokkal riogató lakossági fórumokra. A fideszes ászokon kívül Nógrádi Györgyre és az elmondása szerint egykor földönkívüli lényekkel találkozó Georg Spöttlére is sokan próbáltak lecsapni, de Bayer Zsoltnál senki sem volt népszerűbb.

Két héten keresztül egymást érik országszerte a kvótanépszavazásra készülő Fidesz lakossági fórumai. A párt mind a 106 országgyűlési képviselői választókerületben lezavar kettő, sőt sok helyen három kampánybeszélgetést, amelyekre politikai nagyágyúkkal, kormánytagokkal, ismert fideszes vezetőkkel próbálják bevonzani a szavazópolgárokat.

Kövér László házelnök az egyik első fórumon be is mutatta, milyen fontos szerepe van az ilyen típusú eseményeknek a kampányarzenálban. A Jászberényben rendezett hétfői fórumon minden korábbinál erősebb, az október 2-i kvótaellenes szavazatokat támogató érvek kerültek elő. A házelnök és vendéglátói itt vetették be például a roma szavazókat alighanem jelentős mértékben aktivizáló "több migráns – kevesebb segély" elméletet. A fórumokon azóta fellépett már Kubatov Gábor Fidesz-alelnök és Rogán Antal kabinetminiszter is.

A fővárosi és vidéki lakossági beszélgetésekre legalább 100-150 fideszes vagy kormányzati prominens személyiséget és a menekültügyben a Fidesz álláspontját támogató külsőst állítottak csatasorba a kampányszervezők.

A Népszabadság Online információi szerint a Fidesz a lakossági fórumos kampányok gyors leszervezésére egy belső online felületet hozott létre.

A párt képviselőivel, minisztereivel szemben ilyenkor elvárás, hogy a fórumozós időszakban legalább három szabad időpontot jelöljenek meg, amikor a kampányprogram kedvéért akár hosszabb vidéki utazást is be tudnak vállalni. A legszorgalmasabb pártemberek öt dátummal jelentkeznek. Orbán Viktor neve nem volt rajta a listán, ő külön kategória a kampányban, a saját stábja dönti el, hol szólaljon meg a miniszterelnök.

A teljes névsor az időpontokkal együtt egy előre fixált napon jelent meg a Fidesz internetes hálózatán. Akik elég gyorsak és a szervezéssel tudnak alkalmazkodni a dátumokhoz, azonnal lefoglalhatták Kövér Lászlót, Rogánt vagy akár Pintér Sándort is. A lassabb választókerületeknek kénytelenek beérni a kevésbé ismert politikusokkal.

Forrásaink szerint a választékból az egyik legnépszerűbb fórumszónok Bayer Zsolt volt, őt próbálta legtöbb választókerület megszerezni. Az egyik Fidesz-vezető szerint ez azért van, mert

"vidéken senki sem tudna megnevezni akár csak egyet is azok közül, akik visszaadták a lovagkeresztjüket, Bayer népszerűsége viszont továbbra is töretlen".

Sokan szerették volna megszerezni a menekülttémában megkerülhetetlen Nógrádi György biztonsági szakértőt, de az UFO-kutatói múlttal rendelkező, elmondása szerint a kilencvenes években földönkívüli lényekkel is találkozó Georg Spöttle nevére is sokan rányomtak.

A jövő hét végén be is fejezik a fórumokat. A népszavazás előtti utolsó napokban a párt kampánygépezete teljesen átáll a személyes mozgósításra. Az aktivisták és a politikusok feladata az lesz, hogy kopogtassanak be minél több szavazópolgárhoz, és beszéljék rá a részvételre.” (Népszabadság)

 

Nem értik, pedig nem olyan bonyolult. Kicsit segítek: Mindaddig így lesz ez, ameddig ezek fognak engem támadni. És minél durvábban, aljasabbul és ocsmányabbul fognak támadni, annál népszerűbb leszek a sajátjaim között. Mert –hogy említsek nekik egy számukra ismeretlen fogalmat- egyebek mellett erről ismerszik meg egy KÖZÖSSÉG.

Befejezésül egy vers – ezeknek:
 

A muszáj Herkules

Dőltömre Tökmag Jankók lesnek:

Úgy szeretnék gyáván kihúnyni

S meg kell maradnom Herkulesnek.

 

Milyen hígfejüek a törpék:

Hagynának egy kicsit magamra,

Krisztusuccse, magam megtörnék.

 

De nyelvelnek, zsibongnak, űznek

S nekihajtanak önvesztükre

Mindig új hitnek, dalnak, tűznek.

 

Szeretném már magam utálni,

De, istenem, ők is utálnak:

Nem szabad, nem lehet megállni.

 

Szeretnék fájdalom-esetten

Bujdosni, szökni, sírni, fájni.

De hogy ez a csürhe nevessen?

 

Szegény, muszáj Herkules, állom,

Győzöm a harcot bús haraggal

S késik az álmom s a halálom.

 

Sok senki, gnóm, nyavalyás, talmi,

Jó lesz egy kis hódolás és csönd:

Így nem fogok sohse meghalni.

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1305) Gazdaság (676) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Sport (729) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (518) Autómánia (61) Jobbegyenes (2572) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Egészség (50) Tereb (142) Kultúra (6) Történelem (15) Politika (1581) Vetítő (30) Mondom a magamét (6697) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (261)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>