Ma 2020 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Bayer Zsolt: Na, akkor most mi lesz

Bayer Zsolt: Na, akkor most mi lesz

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Esetleg várunk még további anyagokra Gréczyről?

Itt egy levél, egy nő írta, elküldte mindenféle újságnak, egyelőre csak a ]]>vadhajtások]]> és a Blogstar közölte.

Ez a levél elég egyértelműnek tűnik, egyértelműbb, mint a Mi Hazánk Mozgalom ifjú szakértő hölgyének beszámolója, bár az is eléggé egyértelmű volt.
És ehhez a levélhez fényképek is lettek mellékelve.

Eléggé bizarr, hogy ne mondjam, undorító fényképek, egy bizonyos Gréczy Zsolt valagáról s miegyébjéről. (Állítólag van még, ezeknél is undorítóbb, vagyis egyértelműbb...)

Na, akkor most mi lesz? Például a női képviselők elhatárolódnak ettől az ocsmány, beteg fasztól? Pártja, a DK tervez majd lépni valamit, vagy továbbra is dédelgeti, mint a bűnöző Czeglédyt?

Esetleg várunk még további anyagokra Gréczyről? Mondjuk valami filmfelvételre, ami valahol, esetleg Makón készült? Hm? Most mi lesz?

(Ja! Míg el nem felejtem! Vajon a sok szemérmes ballibsi pöceportál akkor is ilyen mélyen hallgatna, ha egy kormánypárti politikusról írnának ilyen levelet, és róla mellékelnének ilyen képeket? Nem kell válaszolni, költői kérdés volt...) 

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (1816) Kultúra (6) Gazdaság (652) Vetítő (37) Életmód (1) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Egészség (50) Heti lámpás (243) Mondom a magamét (4713) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Sport (729) Politika (1571) Nagyvilág (1451) Irodalmi kávéház (489) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Tereb (140) Titkok és talányok (12) Belföld (5) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>