Ma 2022 augusztus 19. Huba napja van. Holnap István napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Ma Brüsszel, holnap akár Magyarország

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A március 22-ei, brüsszeli támadások csak a kezdet, újabb erőszakhullámra számíthat Európa és Amerika – ez a lényege az üzenetnek, amit az Iszlám Állam médiaszervezete, az al-Wafa adott ki,]]>írja]]> a Washington Times.

„Amerika, te vagy a következő” az egyik szalagcím, mely alatt azt írják: az USA elfelejtette, hogy a muszlimok nem fogadják el a megalázást és nem szalasztják el az alkalmat, hogy bosszút álljanak.

Nem felejtettük el az Irak megszállásakor megerőszakolt szüzek sikoltásait. Allah segítségével bosszút állunk rajtatok, leromboljuk a mítoszotokat, elraboljuk és rabszolgapiacon adjuk el asszonyaitokat.

– szól az üzenet, melyben arra is utalnak, hogy a San Bernardinó-i lövöldözőhöz hasonló, amerikai születésű támadóból „akár tízet küldenek Amerikára”. (December 2-án a 29 éves Tashfeen Malik és férje, a 28 esztendős Syed Rizwan Farook ]]>támadást]]> hajtott végre a dél-kaliforniai San Bernardino megyei egészségügyi dolgozók munkahelyi bankettjén. A két merénylő a vérengzés után a rendőrökkel vívott tűzharcban életét vesztette.)

Egy másik al-Wafa-cikk Európa fenyegetésével foglalkozik:

Ma Brüsszel és a repülőtere, holnap akár Portugália vagy Magyarország kerülhet sorra.

– szól a cím. A megemlített két ország közül egyik sem számít az IS fő célpontjai közé, valószínűleg azért ezeket emelték ki, hogy fenntartsák a félelemérzetet: ]]>bárhol Európában]]> lecsaphatnak. Ahogy fogalmaznak, „A lényeg: egy európai nemzet vagy főváros sincs biztonságban az Iszlám Állam támadásai elől.” (Index) 

Na, hát ezért kell ezeket a patkányokat kiirtani, az utolsó szálig.

És ezért nem szabad beengedni Európába az onnan érkező migránsokat. Mert az ISIS-es patkányok ott vannak közöttük, és sajnos nem kiszűrhetők. Meg aztán, ne a mi kontónkra tessék keresni a jobb életet, hanem megteremteni odahaza. Például úgy, hogy kiirtjátok a saját patkányaitokat. Ugyanis máshogy nem fog menni…

Bayer Zsolt

Forrás: Bádog - Bayer Zsolt blogja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mondom a magamét (6251) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Tv fotel (65) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1464) Kultúra (6) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2388) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (8) Vetítő (30) Gazdaság (667) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Egészség (50) Tereb (142) Politika (1581) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>