Ma 2020 július 15. Henrik, Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
Bayer Zsolt: Külföldi kommentelők durván kiálltak Orbán mellett

Bayer Zsolt: Külföldi kommentelők durván kiálltak Orbán mellett

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
“Zseniális ez a fickó!”

“Arrafelé már elkezdett lehullani a sötétség fátyla. Sajnálatos, hogy errefelé a demokrata liberálisok még mindig a sötétségben élnek, miközben azt hiszik, megvilágosodtak”. (ScaryTruth)

“Magyarország, semmiért nem kell bocsánatot kérnetek, jót cselekedtek. Az igazai európaiak mögöttetek állnak. Tisztelet!” (IceCube)

“Orbán Viktor újra és újra olyan kijelentéseket tesz, amelyek egyszerű igazságok és amelyek nyilvánvalók, az uniós együgyű kommunista nyomoroncok viszont a ’radikális’ extrémizmus megnyilvánulásainak tekintik őket. A libtardáltak elmebaja az egyetlen extrémizmus”. (KeepKickingMarxists)

“Ilyen az, amikor egy valódi vezető beszél. Vajon elfogadnák érte cserébe Trudeau-t? Odaadnánk vele a Superman-pizsijét meg a ramadán-zokniját is”. (cdnukipper)

“Magyarország az egyetlen értelmes ország Európában? Mi történt a többivel?” (Michael Carney)

“Zseniális ez a fickó!” (Securing My Kids Future)

“Nemsokára nyugdíjba vonulok, Magyarország hirtelen rendkívül vonzónak tűnik. Muszlimmentes sziget lesz Európában, amely életben tartja Krisztus lángját az Európa egészére rászálló sötétséggel szemben”. (Rocinante44)

“Soha életemben nem gondoltam volna, hogy egy korábban a vasfüggöny mögött lévő ország vezetője lesz Európa józan esze”. (Patriot)

“Imádom ezt a fickót (Orbánt), évek óta követem, mióta elkezdett felszólalni az invázió ellen. Már mindenféle jelzővel illették, de nem hátrált meg”. (mlatt60)

“Jól csinálod, Magyarország! Nem politikailag korrekt, csak korrekt”. (ninetypct)

“Nem tudok vitába szállni Viktorral. Rendszerint tökéletesen igaza van”. (Old Goat)

“Ateista vagyok, de teljesen egyetértek. A keresztény egyház és az általa terjesztett értékek a kultúránk alapjai”. (Tony Renney)

“Viktornak vissza kell foglalnia Rómát, mert azt legyőzték a kommunista-globalisták”. (Sanfordbill)

“Meg kell hajolnom Magyarország és a vezetői előtt, mert a kommunista elnyomás évtizedei után és úgy, hogy a kollektivizmus magvai mélyen be voltak ágyazva az életük minden részébe, a magyarok mégis visszatértek a vallás és az egyéni szabadság gyökereihez, amelyekre minden civilizált, tisztességes társadalom épült. Végigvonultak az éjszakán és sikerült a másik oldalon kibukkanniuk. Isten áldja őket”. (J C)

“Sürgősen szükségünk van még olyan vezetőkre, mint Orbán”. (Simon Loveland)

“Itt az ideje megtanulnom magyarul”. (ConofChi)

]]>(demokrata.hu)]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (489) Jobbegyenes (1798) Rejtőzködő magyarország (171) Egészség (50) Vetítő (37) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Tereb (140) Mozi világ (440) Mozaik (83) Gazdaság (652) Sport (729) Heti lámpás (241) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1571) Tv fotel (65) Nagyvilág (1450) Történelem (14) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (4655) Kultúra (6) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>