Ma 2021 augusztus 03. Hermina napja van. Holnap Domonkos, Dominika napja lesz.
c3a938df64c38284ca691a0ecfc37b24.jpg

Bayer Zsolt: Készülődnek

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

„Ülésezik a DK elnöksége. Készülünk a kormányzásra.” Ez itt Gréczy Zsolt mondata, melyet megosztott a közzel.

Gréczy Zsoltot amúgy Gyurcsány Ferenc csinálta, még gyerekkorában, használt rongyokból, fűrészporból meg uszadékfából, és az ágya feletti polcon tartotta sokáig.

Onnan ugrott le egy napon, akkor Gyurcsány Ferenc ügyesen továbbfejlesztette kesztyűbábnak, és azóta Gréczy Zsolt a Gyurcsány Ferenc személye körüli gréczyzsolt.

Na, most ők üléseznek.

És készülnek a kormányzásra.

Igen. Mindez (az ülésezés és a készülődés) egy csendes, ápolt park közepén lévő, elegáns kastélyban történik. A személyzet felkészült, diszkrét, kitűnő. Legtöbbjüknek felsőfokú képesítése van.

A koszt is remek. Minden igényt kielégítő. Még Vadai Ágit is kielégíti. Naponta háromszor osztják, porcelánban, nem műanyagban.

Az ülésezés konkrét helyszíne a kastély központi terme. Többen is üléseznek ott. A kormányzásra készülődő Gréczy Zsoltékon kívül ott ülésezik Napóleon, két Halié Szelasszié, egy Kutozov, néhány Rommel, egy Hitler és egy Sztálin, bár ez utóbbi kettőt ritkán hagyják felügyelet nélkül.

A többiek teljesen békések és veszélytelenek. Csak tanácskoznak és készülnek a kormányzásra. Vagy csatákra. Mindegy.

Nemsokára ebéd. Utána csendes pihenő. Délután tovább lehet tanácskozni, egészen uzsonnáig. Azt követően szabad foglalkozás –többen azalatt is tanácskoznak és kormányzásra készülődnek-, majd este hétkor vacsora.

Bőséges, kielégítő.

A gyógyszerosztás után tévé. ATV. Tízkor van takarodó.

Az álmok is mélyek, egészségesek. Mindenki biztonságban. Szép, kovácsoltvas rácsok vigyázzák az ablakokat. 

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Mondom a magamét (5471) Kultúra (6) Vetítő (30) Politika (1578) Történelem (14) Jobbegyenes (2085) Tv fotel (65) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (505) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Heti lámpás (255) Gasztronómia (539) Tereb (138) Egészség (50) Gazdaság (660) Titkok és talányok (12) Belföld (6) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1456) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>