Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Bayer Zsolt: Késelés Londonban

Bayer Zsolt: Késelés Londonban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha Közép- és Kelet-Európa élni akar, ellen kell állnia. Bárhogyan és bármi áron.

Egy 25 éves férfi megkéselte Sir David Amess konzervatív képviselőt, aki éppen képviselői fogadóórát tartott az Essex megyei Leigh-on-Sea városkában.

Nos, a 25 éves férfi egy szomáliai muszlim csótány volt.

A minap olvastam ezt:

„Parag Khanna arról értekezett a Financial Timesban, hogy a visegrádi négyek országainak arab és ázsiai tömegeket kellene befogadniuk demográfiai helyzetük ellensúlyozására.

„A ma nehéz pénzügyi helyzetben lévő és elnéptelenedő visegrádi országoknak egy nagyobb föderatív szövetségben kellene összefogniuk, hogy hatékonyabban tudják kezelni erdőgazdaságukat, mezőgazdaságukat, folyóikat, mindezt azért, hogy felkészülhessenek az arabokkal és ázsiaiakkal való demográfiai feltöltésre” – áll a Financial Times véleménycikkében. 

Khanna, aki a szerzője a „Hogyan változtatja meg a világot a tömeges migráció- és mit jelent ez számodra” című könyv szerzője, arról elmélkedik, milyen (egyébként nem túl valószínű) apokaliptikus események miatt indulnak meg „milliók, ha nem milliárdok” a harmadik világból az úgynevezett nyugati országok felé – közli a Körkép.sk, amely a Remix News híre alapján szemlézte az írást. 

Khanna a migrációt egyszerűen „feltöltésnek” nevezi: szerinte a migránsok hosszú távon áldássá válnak Európa és Észak-Amerika számára, hiszen a nyugati társadalmaknak súlyos demográfiai válsággal harcolnak.

„Észak-Amerikában, Európában és Észak-Ázsiában egyre súlyosabb a munkaerőhiány, és ezeknek a régióknak ennek megfelelően ki kell nyitniuk a bevándorlási csapokat” – írja.

A szerző ezért „új munkamegosztást” követel a kontinensek között, mivel Észak-Amerikának és Eurázsiának több embert kell magába szívnia. A Világgazdasági Fórumhoz és a Külkapcsolatok Tanácsához kötődő Khanna kizárólag gazdasági megfontolások szempontjából vizsgálja az arab és ázsiai tömegek Európába telepítését, amit ő csak „feltöltésnek” nevez. (Mandiner)

Nos, ezt az „áldást” ismerjük. És éppen olyan, mint egy átok. Amit az ilyen Khanna-féle idióta gazembereknek köszönhetünk, akik rászabadították és ma is rászabadítják Európára ezeket az ember alatti zombikat.

Ha Közép- és Kelet-Európa élni akar, ellen kell állnia. Bárhogyan és bármi áron.

Forrás: ]]>Bádog- Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozaik (83) Politika (1581) Flag gondolja (33) Belföld (6) Mozi világ (440) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Sport (729) Mondom a magamét (6082) Történelem (15) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (664) Egészség (50) Nagyvilág (1465) Tereb (141) Tv fotel (65) Vetítő (30) Jobbegyenes (2313) Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (259) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>