Ma 2022 december 04. Borbála, Barbara napja van. Holnap Vilma napja lesz.
Bayer Zsolt: Kedves figyelemmel kisérő Vera asszony

Bayer Zsolt: Kedves figyelemmel kisérő Vera asszony

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Szégyen! Olvassák el!

Egyszer, csak úgy, a változatosság kedvéért, nem figyelne aggodalommal valami mást?

Például az olasz balosok és libsik ámokfutását, mert ott hangfelvételek bizonyítják, hogy a bíróságok politikai alapon és politikai megrendelésre hoznak jogtalan és törvénytelen ítéleteket (Berlusconi és Salvini ellen természetesen). Ez nem aggasztja?

Aztán ott van Franciaország, ahol az antifasiszták -ez beszarás!- "mocskos zsidók!" üvöltözéssel vonulnak végig Párizson. Ez sem aggasztja??

Úgy általánosságban: Magát tényleg nem aggasztja a világ jelenlegi állapota, különös tekintettel a nyugati világra, benne ezzel a töketlen, önsorsrontó, elhülyült és elpuhult, képmutató, becstelen Európai Unióval?

Magának tényleg magyar- és lengyel-fixációja van? Ez azért nem jó, mert ha megmarad valami egyáltalán Európából, az Közép- és Kelet-Európában fog megmaradni. Tudja: Nyugat-Római Birodalom versus Bizánc. Úgyhogy kezdjen el gondolkodni, másképpen döbbenetesen nagyot fog csalódni. Maga csak nem lehet ennyire hülye, hiszen mégis cseh volna, ott pedig nemzeti attribútum a remek humor.

Ne feszüljön már bele ennyire ebbe a szerepbe, mert nem éri meg, ráadásul nem fog sokáig tartani. Ez az egész nem fog sokáig tartani. Az összes képmutató, aljas seggfej el fog takarodni a francba, és ennek a mostani EU-nak a "vezérkara" fog eltakarodni legelőször.

Szerezzen már magának menlevelet. Vagyis ne játssza el itt a komplett idiótát. Maga közép-európai, magának nem kell eo ipso hülyének és becstelennek lennie.

]]>Věra Jourová: Aggodalommal kísérem figyelemmel az Index helyzetének alakulását]]>

Az Európai Bizottság alelnöke üzent az Indexnek. Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke közleményt küldött az Indexnek, amelyben egyrészt kifejezi támogatását, másrészt közli, hogy "nem szabad megengedni, hogy a gazdasági nyomás politikai nyomásgyakorlást eredményezzen". A közlemény szövege az alábbiakban olvasható.

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2487) Életmód (1) Belföld (8) Egészség (50) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (516) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Mozaik (83) Gazdaság (669) Nagyvilág (1304) Tereb (142) Politika (1581) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6472) Szépségápolás (15) Heti lámpás (260) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>