Ma 2023 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
Bayer Zsolt: Kaptam, megosztom

Bayer Zsolt: Kaptam, megosztom

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az alábbi állítások nagyjából 95 százaléka pontos. - olvassák el és Osszák meg minél több ismerősüknek!

A maradék öt százalékról nincsenek pontos és megbízható információim, csak a pletykákat ismerem. De mindenképpen érdemes átolvasni a listát.

Válaszoljon LuciFeri!

Hitelesség:

-Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a legtöbb intőt-rovót kapta a pápai általánosban?

-Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a Vaszari HUnyadi tsz-ben a krumpliszedéskor köveket gyüjtött a zsákokba, hogy a leméréskor több pénzt kapjon, mint a többiek? 

.- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit eltávolítottak a pápai középiskolákból mielőtt sokadszor is bérmálkozott volna??

-Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki összemart és leordította a budapesti középiskola kollégium- igazgatóját, és év közben kitoloncolták a budapesti gimnáziumból is? Emiatt" kolokvált" Pápán?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki Pécsett politechnika tanárnak készült,de bemutató óra, gyakorlat nélkül az egész népet akarja tanítani? Mire?

-Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az apja kerékpárlopásból, asszonyok táskájából lopott pénztárcákból töltött fel a garatra rendszeresen s emiatt 2 évet ült? 

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki meghonosította Magyarországon a gyűlöletkampányt és a karaktergyilkos lejárató propagandát? 

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választási kampányban elhazudta az ország valós pénzügyi helyzetét, és gazdasági, majd Veres nevezetű pénzügyminiszterével millió euró nagyságrendben költött az adófizetők pénzéből arra, hogy nyugat-európai újságokban manipulatív óriásreklámok jelenjenek meg Magyarországról? 

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választást követő napokban sarokba vágta a választási programját, és az új parlamenttel visszavonatta a már hatályban lévő adócsökkentési programot, miközben az ígéretektől merőben eltérő, és/vagy azokkal szöges ellentétben álló kormányprogramot nyújtott be?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki százmilliárdnyi ÁFA visszatartásával vállalkozók tízezreit tette végképp tönkre és visszafordíthatatlanná tette a körbetartozási spirált?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a választások előtt a Svábhegyi Gyerekkórház szobáiban meghatottan simogatta a beteg gyerekek buksiját, hogy azután (a "reform" jegyében) bezárassa az intézményt?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a szocialista választási kampány kidolgozásával és tanácsadással azt a "drezdai-kör" nevű csoportot bízta meg, amelynek a szlogenje: "Ha a népszerűségeden nem tudunk javítani, elérjük, hogy a riválisodat nálad is jobban utálják"?

Belpolitika, kormányzás:

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki 2004-ben megpuccsozta az akkori kormányfőt, Medgyessy Pétert? (az legalább kevesebb kárt tett volna az országunkban)

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki hazudott reggel, délben meg este?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki "elqrta", nem kicsit, nagyon?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki majd beledöglött abba, hogy (minimum másfél évig) úgy kellett tennie, mintha kormányozna? 

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki nem hogy a helyes kormányzati

politikát, de igazából még a harmadik helyes lépést sem tudja?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki kedve szerint beszélhetett a "közszolgálati " televízióban, míg az ellenzék vezetői nem?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a Merkellel, II. János Pál pápával, Bush-sal és Ficoval való találkozása után az említettek részéről tartott sajtótájékoztatójukon a partnerei korrigálni voltak kénytelenek, mert egyoldalúan meghazudtolta őket?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki ma fennen hangoztatja köztársaságpárti mivoltát, holott a rendszerváltás előtt a FIDESZ és az MDF teljes ellehetetlenítését szorgalmazta?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormányzása alatt megduplázódott a magyar államadósság?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya(i) világbajnoki ezüstérmet szereztek az GDP arányos államháztartási hiány előidézésében?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a svájci Davosban azt találta nyilatkozni, hogy a magyar gazdáktól meg kellene vonni az uniós támogatásokat?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki akkora demokrata és hazafi, hogy esze ágában sincs teljesíteni a nyilvánvaló népakaratot és lemondás helyett húsz körömmel kapaszkodik a hatalomba, miközben éppen politikai riválisait vádolja féktelen hatalomvággyal?

Fasiszta és antiszemita kártya:

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki egy zsidó tulajdonostól a kommunisták által elkobzott villában antifasisztáskodik?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki előszeretettel használ hitleri jelszavakat? (Egy ország, egy program, egy ember - Neue Ordnung) - fura dolog szájából!

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki antiszemitának és fasisztának nevezi politikai ellenfeleit, és a fasizmus alaptalan felemlegetésével sorozatosan lejáratja a világ előtt Magyarországot?

Bűntársak, bűnügyek:

- Maga az a Gyurcsány Ferenc (a máig titokzatos "nagyember"), akit Kulcsár Attila nevű bűntársa egyszerűen csak Gyurcsányinak hívott, aki - ha baj van - végül minden kényes ügyet elsimít?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a minisztériumában (állítólag tudta és beleegyezése nélkül) alapítványi pénzek sorsáról döntöttek ifjú szocialista politikusok (Zuschlag, Mesterházy, Arató, Újhelyi), és a sokmilliónyi támogatással ma sem tudnak elszámolni? (de Mesterházy lett a maga pártbéli utódja)

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Zuschlag-ügyben tett ügyészségi vallomását (ígérete ellenére) a mai napig sem hozták nyilvánosságra?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki lényegében nulla befektetéssel (és hathatós anyósi segítséggel) privatizálta a MOTIM-ot, és más állami vállalatokat 

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki miután privatizálta és az állammal felújítatta a balatonöszödi kormányüdülőt és a Szalai utcai képviselői klubot, azt ugyanolyan áron visszabéreltette az államtól?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akit eddig csak azért nem lehetett

köztörvényes ügyei miatt rács mögé küldeni, mert:

  1. Mentelmi joga van
  2. Az ügyészség sorozatosan megtagadja ügyében a nyomozást
  3. Az elkövetett adócsalások és bűncselekmények időközben elévültek?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek jó barátja és ügyvédje Czeglédy Csaba?

Társadalom, erkölcs:

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya agresszíven hozzálátott a tradicionális magyar társadalmi szerkezet, a család és a keresztény erkölcsi normák szétveréséhez, a drogosok, pedofilok, a nemi másságukat nyíltan vállalók elvtelen kormányzati bátorításával?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki jóváhagyta, pártolta, segítette az egészségügyi törvény néven elhíresült, nyilvánvaló népirtást

 

Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a feleségét (a pápa elleni merényletben való családi érintettség okán) kitiltották a Vatikánból?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az édes jó mamája aggódva figyeli a gázóra állását a pápai panellakásban, miközben telente csak a konyhát tudja fűteni?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a cégei olcsóbban kapják az áramot, mint bárki más?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki mindenki másnál jobban tudja, mit jelent reggel ötkor felkelni és hogyan lehet hatvanezer forintból (talán óránként?) megélni?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek az cégeinél sorozatosan megszegik a munkaügyi előírásokat, túllépik a törvényes munkaidőt, ahonnan a szakszervezeteket is kitiltották az üzem területéről? 

Magyarság:

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a 2004-es népszavazási kampányban megtagadta a határon túli magyarokat, és 23 millió román beözönlésével riogatott?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya tanulmányt készíttetett és távol-keleti bevándorlók millióinak a fogadásáról?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a kormánya nehezebben adott állampolgárságot egy határon túli magyarnak, mint egy egyéb bevándorlónak?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc aki a privatizáción és az energia szerződések révén befolyó kincstári összegeket magánvagyonaként Indonéziába menekítette?

Terror, megfélemlítés:

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az

izraeli kommandósokat és a magyar rendőrséget a hatalom ökleként, párt-milíciaként működtette?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az adóhatóságot a másként gondolkodók, megfélemlítésére használja?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki szándékosan kelt terror-fenyegetettség pánikot minden alkalommal, amikor el akarja terelni a figyelmet egy-egy ügyről vagy a kormányzati alkalmatlanságáról?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki az ellene tüntető tömegbe lövetett 2006.október 23-án, miközben aznap legalább háromszor konzultált a legfőbb rendőrségi vezetőkkel?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki gátlástalanul zsarolja, és sakkban tartja saját párttársait azok viselt dolgai miatt?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki alkotmánysértően, a titkosszolgálatokat a szocialista párt gestapójaként felhasználva megfigyelteti a szabadon választott önkormányzatokat?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, akinek a Keller Lászlóval fémjelzett kormánya Kapolyi László közbeiktatásával törvénytelenül megfigyeltette az ellenzék prominens képviselőit?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a roma/cigány-gyilkosságok tárgyalásán tüntetőleg megjelent, nehogy valaki elszólja magát?

Végül - de nem utolsó sorban:

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki a "haladó baloldali" hagyományokat folytatva, ismételten tönkretette Magyarországot? 

És végül néhány kérdés nemcsak maga, hanem a pártja számára is:

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki azt mondta Magyarország miniszterelnökeként, "....akinek nem tetszik, el lehet menni ebből a qrva országból!"

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki Orbánt hibáztatja a külföldre szakadt magyarokért?

- Maga az a Gyurcsány Ferenc, aki megválaszolja a kérdésemet: "Mondja kérem, egy menjen el, vagy tízmillió?" És ez a pártjára is vonatkozik, ex-miniszterelnök úr?! Mindkettőre! Mindháromra! Mind a hétre (MSZP, LMP, MLP, JOBBIK, SZDSZ, MDP, MSZMP, MKP, DK)! Érti?

És még mindig szabadlábon van, mert sokat tud róluk!

Taccsvonalról beugatás = USZÍTÁS!

De mi nem vagyunk kutyák! Sem elmebetegek mint Ön!

Emlékszik?

Magát kezelték Franciaországban az elmebajával! Nem a magyarokat! Mi nem tudnánk megfizetni, ha szükségünk lenne is rá, a maga, maguk

"jóvoltából" 

Ne felejtse szavamat, Isten nem bottal ver, de nem is vasárnap fizet! És még maga akar itt diktálni? Ennyire hiányzik a hatalom? Vagy a Fidesz nem úgy muzsikál egészen, ahogy maguk szeretnék?

Mikor hozza vissza az Indonéziába kimenekített 3 milliárd EUROt? Örüljön, hogy még szabadlábon örülhet 

Ja és hova lett a diploma?

Mikor fizeti vissza Vaszaron a kövek árát?

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Heti lámpás (281) Nézőpont (1) Mozi világ (440) Belföld (10) Irodalmi kávéház (531) Tv fotel (65) Mozaik (83) Sport (729) Kultúra (6) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Flag gondolja (34) Nagyvilág (1309) Gazdaság (694) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (16) Politika (1581) Egészség (50) Jobbegyenes (2723) Mondom a magamét (7250) Tereb (146) Autómánia (61) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>