Ma 2023 január 27. Angelika napja van. Holnap Károly, Karola napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Hogy ki hazudik?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez roppant érdekes!

Először ezt a roppant érdekes cikket olvastam a mandin, ajánlom figyelmükbe:

]]>Koronavírus: furcsa számok jönnek Európából]]>

Gyanúsan alacsony a járványgörbe több olyan országban, ahol az elmúlt évek átlagához képest tizedével is többen haltak meg. Igyekeztünk utánajárni, hogy mi lehet ennek az oka. Ami a koronavírus-halálozás statisztikáit illeti, az EU jelentős részén súlyosabb a helyzet, mint Magyarországon.

Bizony, hadd említsek csak egyetlen példát: nálunk mindenki, aki koronavírus-fertőzött volt halála napján, a koronavírus miatt elhunytak statisztikájába kerül. Érdemes olvasni a napi felsorolást, ahol ilyesmi a leggyakoribb: elhunyt 78-88-90 éves beteg (férfi vagy nő), veseelégtelenség, szívelégtelenség, rák, hipertonia stb., stb. - és koronavírus.

Például a szlovákoknál ez éppen fordítva van, ők csak azokat tüntetik fel, akiknek semmi más betegségük nem volt.

Mindezek után elolvastam Hadházyt is:

]]>Kozmetikázhatják a halálozási adatokat]]>

Ez magyarázná azt is, miért hazudja Müller, hogy nem tudja, melyik napon, melyik kórházban hány áldozata volt a vírusnak. „A kormány által közzétett adatok szerint a halálozási görbe ellaposodott, a lélegeztető gépen levő betegek száma viszont egyre meredekebben nő továbbra is.

S hogy ki hazudik?
Te hazudsz, te rohadék gazember!

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Belföld (8) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (516) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Tereb (142) Flag gondolja (33) Politika (1581) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6575) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2531) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1305) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (673) Életmód (1) Autómánia (61) Egészség (50) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>