Ma 2024 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Felírják

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

És egyébként ezek tényleg nem értik, miképpen lehetséges, hogy még a neonácik is népszerűbbek lesznek náluk. Nem értik, és nem is fogják megérteni

Elég nagy sikert aratott a szerkesztőségben a hír, amelyet a HVG röpített világgá, és amely így hangzik:

„A németországi Zöld Párt egyik szóvivője azt mondta, hogy a beteg és rokkant emberek visszakérhetnék az igénybevett szexuális szolgáltatások árának egy részét. A javaslat a BBC beszámolója szerint abból indul ki, hogy az idősotthonokban egyre gyakoribb a prostituáltak megjelenése, akik jótékony hatással vannak a rászorulók egészségére.

A terv szerint ezért a kedvezmény igénybevételéhez orvosi igazolást kellene bemutatni a szexuális szolgáltatás jótékony hatásáról, és azt is bizonyítani kellene, hogy a páciens nem tudja kifizetni az ellenértékét.”

Ne mondják nekem, hogy nem csodálatos! Ne akarják elhitetni, hogy amikor annak idején a szabadságról álmodoztak, nem erről álmodoztak!

Igen, ez már majdnem a szabadság legfelső foka. Rászorulok, jön a kurva, kifizetem, aztán a lét visszaigénylem az államtól. S ehhez semmi másra nincs szükség, mint hogy igazoljam, jót tesz nekem a szex, továbbá, hogy nincs rá pénzem.

Nagyon nehéz lesz olyan embert találni, aki ezt a kettőt nem tudja majd igazolni.

Persze, a finomhangolás még hátravan.

Mert itt van például ez az 1950-es New York-i egyezmény az emberkereskedelemről és a prostitúcióról, és ez az egyezmény nem kifejezetten pártolja, hogy receptre kaphassunk kurvát a jó egészség végett. Sőt, a New York-i egyezmény azt mondja, hogy a prostitúció „az emberi személy méltóságával és értékével összeegyeztethetetlen, és veszélyezteti az egyén, a család és a társadalom jólétét”.

Persze vegyük figyelembe, hogy ezt az egyezményt még a sötét 1950-ben írták alá, amikor még a fenséges Nyugatnak sem volt fogalma a szabadság teljességéről, és az 1968-as „Nagy Generáció” is rövidgatyában kergette a csattogós lepkéjét.

Most már más a helyzet.

Úgyhogy a prostik végre bejárhatnak az idősotthonokba, és az állam majd csengeti a lét.

Nem árt persze adni a látszatra. Ha már itt van ez a New York-i egyezmény, ez a kőkorszaki, akadékoskodó, szőrszálhasogató marhaság, akkor tegyünk úgy, mintha a kurvák nem is kurvák lennének, hanem például nővérek. Fluffer nővérek és bevégző nővérek. Sokkal jobban hangzik majd, és a szabadságon sem esik csorba. Ez a szép új világ úgyis ebben a legjobb, a látszatok fenntartásában, a képmutatásban. Ezért szűnt meg például a titkárnő mint fogalom, és ezért nevezik Jucikát, aki továbbra is a kávét főzi manapság managerasszisztensnek. A culáger pedig hamarosan átlényegül „átviteltechnikussá”, a tróger pedig eztán franciásan „trozsőrnek” ejtendő, vagy 444-es és narancsos újságírónak.

Amúgy pedig, mivel a szabadságot állandóan tágítani kell, ideje elindítani mozgalmunkat, hogy államilag finanszírozott kurva (nővér) ne csak az idősotthonokba járjon, hanem az iskolákba és a munkahelyekre is. Ugyanis mindennél jobban gyűlöljük a diszkriminációt. És, ismételjük, egy frankó ingyenkufirc kifejezetten jót tesz a diákok és a középkorú, öntudatos, -dolgozó és szabadságra vágyó tömegeknek is. És ha kérhetnénk, ezentúl írja fel a legközelebbi doktor úr receptre azokat a kolleginákat is, akiknek a fényképét és nevét bemutatjuk. Hogy csak oda kelljen szólni a folyosón, miszerint „Manyika drága! Maga fel van írva nekem!”.

Amúgy a németek Zöld Pártja még nem a szabadság legfelső foka.

Ne felejtsük el, néhány hónappal ezelőtt a svéd liberális párt ifjúsági tagozata azt a törvényjavaslatot nyújtotta be a parlamentnek, hogy legalizálják a nekrofíliát és a testvérek közötti szexet. Hiszen felnőttek vagyunk, vagy mi, csak el tudjuk dönteni, mi a jó nekünk!

A svéd parlament egyelőre nem legalizálta hulladugást.

Ebből is látszik, van még hová fejlődni.

Még messze vagyunk a szabadság legfelső fokától.

És egyébként ezek tényleg nem értik, miképpen lehetséges, hogy még a neonácik is népszerűbbek lesznek náluk. Nem értik, és nem is fogják megérteni.

Mert nem marad rá idejük.

Bayer Zsolt – ]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Vetítő (30) Titkok és talányok (12) Sport (729) Gasztronómia (539) Heti lámpás (313) Egészség (50) Mondom a magamét (7608) Történelem (18) Kultúra (9) Szépségápolás (15) Gazdaság (709) Jobbegyenes (2804) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Belföld (11) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Politika (1582) Tv fotel (65) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>