Ma 2020 augusztus 09. Emőd napja van. Holnap Lőrinc napja lesz.
Bayer Zsolt: Fekete-Győr portré történelmi háttérrel

Bayer Zsolt: Fekete-Győr portré történelmi háttérrel

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Van ez a Fekete-Győr nevű leninfiú...

Kezdjük a bulit – mint mindig – olvasással. Van ez a Fekete-Győr nevű LENINFIÚ, és most éppen ezt írta a facebookjára:

Momentum+Európa=Jövő
FEKETE-GYŐR ANDRÁS Facebook
El fogjuk kobozni az ezermilliárdos Orbán Viktor lopott vagyonát, hogy visszaadjuk azoknak, akiktől elvette: a magyaroknak. „Két éve született egy közösség Magyarországon. Fiatalok és idősebbek, férfiak és nők, családosok és egyedülállók, alkalmazottak és nyugdíjasok, akik hisznek abban, hogy Magyarországnak van jövője, és nem is akármilyen. Hogy a hazánkból lehet olyan hely, ahonnan nem csak elmenni érdemes, hanem ahol igazi otthonra találhatunk.
Ahol a lehetőségeinknek nem a politika, hanem csak a tehetségünk és szorgalmunk szab határt. Ami nem Közép-Kelet-Európa sereghajtója, hanem éllovasa. Két éve egy olyan közösség született, ahol az emberek cselekedni, tenni is hajlandóak azért, amiben hisznek. Ez a közösség a Momentum. A Fidesz fél tőlünk, ezért ránk eresztette a szolgalelkű bürokratáit. A Momentum azonban nem fog meghátrálni. Kirúgathatják a párttagjainkat az állásukból, fenyegethetnek minket, elvehetik az állami támogatást, mi kitartunk, és ott leszünk, amikor összedől a félelem és elnyomás rendszere. El fogjuk számoltatni őket a lopott milliárdjaikkal, el fogjuk kobozni az ezermilliárdos Orbán Viktor lopott vagyonát, hogy visszaadjuk azoknak, akiktől elvette: a magyaroknak. Most két világ versenyez egymással. A politikusbűnözőké, akik az urak és szolgák országát akarják újraépíteni.
Akik elveszik az országot sokaktól, hogy odaadják keveseknek. A másik világ a miénk, akik azért küzdünk, hogy minden magyar úgy élhessen, ahogy akar – függetlenül attól, hogy Budapesten vagy Ózdon született, hogy kit szeret, vagy hogy szegények-e vagy gazdagok a szülei. Hogy amiért a polgárok pénzt adnak az államnak, azt utána ne ellopják tőlük, hanem a jövőjükbe fektessék. Hogy a kormány senkit ne éheztessen se a határon, se a határokon belül. Magyarországnak 1848-ban, 1956-ban, 1989-ben is sikerült változtatnia a sorsán. A történelem hősei azt üzenik nekünk, hogy küzdeni kell, küzdeni érdemes. A változás csak cselekvő politikusoktól, hétköznapi emberektől és civilektől jöhet el, akik nem alkusznak meg, nem fordítják el a fejüket, ha igazságtalanság történik. Akik harcolnak akkor is, ha ez a nehezebb út. A változás csak tőlünk jöhet. A változás mi vagyunk. Ez a cselekvő erő, ez a Momentum-generáció. Senki nem akarja nálunk jobban, hogy ez az ország minél boldogabb hely legyen, és senki nem fog nálunk keményebben küzdeni érte. Mi ezt ajánljuk Magyarországnak. Tartsatok velünk!” 

Jó mi? A címet emelném ki először: 

MOMENTUM+EURÓPA=JÖVŐ 

A mindenségit neki, honnan ilyen ismerős ez? Megvan!

SZOVJETHATALOM+VILLAMOSÍTÁS=KOMMUNIZMUS

Hát ez az! Tessék, a történelem megint berúgta az ajtót, és megismételte legszánalmasabb performanszait.

Megjött ez a Fekete-Győr, és újra hozza a leninfiút. Már a nagypapija hajdani bőrkabátját is elővette a naftalinból, és a vagyonelkobzás az egyetlen, ami eszébe jut. Mi más? Egyrészt ennyi esze van éppen, másrészt, tudjuk, a kommunistákkal az a baj, hogy mindig kifogynak a mások pénzéből.

Nyitásnak persze „Orbán ezermilliárdos vagyonát” kell majd elkobozni (ahogy közelednek majd a választások, lesz az az ezermilliárd még tízezermilliárd is), aztán majd meglátjuk. Az „ezermilliárdos vagyonoktól” vezet a legrövidebb út a kulákokig, ez a Fekete-Győr nevű pitiáner bűnöző nagyjából ennyit értett meg a világból, és ennyit hozott otthonról. És hát látjuk, lehajoltak a fiúk az apróért is. A kampánytámogatásukat szétosztották egymás házi cégei között, aztán utólag próbáltak meg számlákat legyártani a dologhoz. S amikor lebuktak, teleordították a világot, hogy őket itten „báncsák” meg „elnyomják”, itt a diktatúra.

Na, idefigyelj Fekete-Győr, te pitiáner szarjankó: neked egyetlen dolog hiányzik a szánalmas, unalmas és teljesen felesleges életedből: egy kis diktatúra. De valódi ám! Olyan, amilyet a becstelen, rohadt tolvaj nagyapád csinált és épített és működtetett, egészen addig, ameddig már az elvtársainak is szemet szúrt, hogy túl sokat lop a proletár internacionalizmus és a közösségi tulajdon nevében, és kirúgták még a pártból is. A PÁRTBÓL!

A legrészletesebb összefoglalót a te kedves nagypapidról a kurucinfo írta meg, itt:

]]>https://kuruc.info/r/9/184533]]>.

Érdemes elolvasni, annak ellenére is, hogy a szokásos, obligát, kurucinfos zsidózás ebből sem hiányozhat sajnos. De attól eltekintve alapos és jól dokumentált kis munka ez, remekül kirajzolja azt a közeget, ahonnan te megérkeztél a divatosan nyírt szakállkáddal és az elkobzások ellenállhatatlan vágyával.

S látjuk, a legfontosabbat már eltanultad nagyapitól: lopni már tudsz.

Ez a helyzet veled, Fekete-Győr. Poétikusan ifjú korod ellenére már most egy ócska gazember vagy, s ami ennél sokkal rémisztőbb, menthetetlenül hülye, képességtelen, de legalább küldetéstudatos leninfiú. Egy szar komcsi vagy, na. Von haus aus. S ha már 1989-et emlegetted, hát igen. Akkor jöttünk mi, hogy véget vessünk a rohadt nagyapád rohadt rendszerének. A diktatúrának, ami valóban az volt, és akkor minden tettünknek volt valódi tétje. S lám, eltelt harminc év, és megérkezett a benned tovább élő rohadt nagyapád, diktatúrát delirál, és vagyonokat akar elkobozni. Hát tényleg nincs új a nap alatt. De remélem nem hiszed el, hogy ha nem féltünk a nagyapádtól, aki mögött mégis csak itt állt egy valódi diktatúra, az összes erőszak szervezetével, munkásőrségével meg a megszálló szovjet csapatokkal, akkor majd tőled megijedünk, te kígyóvállú kis pöcs?

(p.s.: álljon még itt kordokumentumként egy kis válogatás a Fekete-Győr elkobzós-leninfiús írása alatt fellelhető kommentekből:

pollip 2019. február 18. 07:55

Jogos a kérdés. Ők csak úgy odamennek és elvesznek valamit!

Egyébként csodálkozom, hogy elhiszik az ezer milliárdot:-)))))))

nagyot akartak mondani, pedig kevesebb hihetőbb lenne, de tudjuk, hogy nem volt lopás.

hátakkor 2019. február 18. 08:02

"Ahol a lehetőségeinknek nem a politika, hanem csak a tehetségünk és szorgalmunk szab határt. "

FeGyőr elég korlátos mind háromból.

hátakkor 2019. február 18. 08:03

Sámueltiborok rontanak be szerkesztőségekbe party kellékeket meggyújtva, behajigálva.

Senye Péter 2019. február 18. 08:05

"...ezermilliárdos Orbán Viktor lopott vagyon..." - az összeget és az eredetét honnan szedi ez a szélütött?

hátakkor 2019. február 18. 08:06

Cseh Katka családi cégétől sikerült már visszaszerezni a tízmilliókat? Sikerült befogadtatni a kampány után gyártott számlákat?

hátakkor 2019. február 18. 08:08

Haris Éva több száz jelölt közül találta meg FeGyőrt a feladatra.

vendelin 2019. február 18. 08:08

Gondolom, a Momentum féle "elkobzás" "európai és demokratikus" módszer. A kampánytámogatással elszámolni viszont "vegzálás".

Kösz, Fegyőr. De ha ti vagytok Európa és a jövő, akkor inkább Magyarország és a múlt. 

hátakkor 2019. február 18. 08:29

Tavaly ilyenkor ugye az az volt a koncepció, hogy bejutnak a Parlamentbe, arra jár 750 millió állami támogatás és abból végtörlesztik a diákhiteleiket ezek a zsúrpubik. )

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Egészség (50) Szépségápolás (15) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (171) Politika (1571) Történelem (14) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (652) Belföld (5) Életmód (1) Flag gondolja (33) Nagyvilág (1450) Mozi világ (440) Kultúra (6) Jobbegyenes (1816) Heti lámpás (243) Tv fotel (65) Vetítő (37) Autómánia (61) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (489) Tereb (140) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (4711)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>