Ma 2023 május 31. Angéla, Petronella napja van. Holnap Tünde napja lesz.
Bayer Zsolt: Ez a Hargitai mindig a kedvencem volt…

Bayer Zsolt: Ez a Hargitai mindig a kedvencem volt…

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem szakadt még rá a plafon???

Hargitai Miklós szabadon hazudozhat a Népszavában –

Tisztelt Hargitai elvtárs!

Ön hazudik. A Népszavában írt egy cikket, ami tele van hazugsággal.

 Kezdjük.

Ön:

Ehhez képest az azóta bekövetkezett gázáremelésünk még KSH-adatok szerint is közelíti az Európa-rekordot…

A Mindenszo.hu válasza: a lakosság háromnegyedét nem érinti a rezsicsökkentés miatt a piaci áremelkedés. Tehát Ön hazudik. Kifejthetnénk részletesebben is válaszunkat, de felesleges, ugyanis Ön is tudja, hogy Ön hazudik, direkt hazudik.

 Ön:

A fentiek alapján az értékelést mindenképpen azzal érdemes kezdeni, hogy felkészületlenül érkeztünk (azaz érkezett mind az ország, mind a kormány) egy olyan válsághoz, amelynek nem csak az előjelei, de a kézzelfogható hatásai is érzékelhetőek voltak már a választás előtt

 A Mindenszo.hu válasza: Ön ismét hazudik. A Covid válság idején is a magyar kormány volt a leggyorsabb lélegeztetőgép beszerzés és vakcinabeszerzés majd oltási verseny szintjén is. Ahogy most a szomszédban zajló háború kapcsán is azonnali intézkedéseket hozott, többek között a rezsialapot is létrehozták, ami finanszírozza, hogy a lakosság nagy részének a rezsiköltsége ne emelkedjen. Ezt is ki tudnánk részletesebben fejteni, de felesleges, mert Ön is tudja, hogy Ön ismét hazudik.

 Ön:

De most komolyan, volt olyan, az említett területekhez értő szakember ebben az országban, aki ne látta volna 2022. május 24-én, amikor a kormánytagok eskütételére sor került, hogy az energetikában vészhelyzet lesz vagy lehet, a gazdaságban pedig válságkezelésre lesz szükség?

 A Mindenszo.hu válasza: természetesen Ön ismét hazudik. A válságkezelés folyamatos, ársapkák, be-és kivezetése, attól függően, hogy éppen melyik külföldi erő kelti a hangulatot benzin ügyben hazánkban és terjeszt el álhíreket. Ott vannak az élelmiszerársapkák is, amik így vagy úgy, de működnek, és még sorolhatnánk, de nem soroljuk, mert Ön is tudja, hogy a kormány jól kezeli ezt a válságot (is).

Ön:

Mi változott meg alapvetően a külső környezetben május óta (ha csak az nem, hogy a Karmelita kolostorban még akkor is gyors orosz győzelemre számítottak?

A Mindenszo.hu válasza: pardon? Ki számított és hol, orosz győzelemre 10 nap alatt? Hol volt ez a Karmelita kolostor kommunikációja? Kb. sehol! Tudja kik állították azt, hogy Oroszország lerohanja Ukrajnát 4 nap alatt?? AZ USA! És a CIA! És tudja miért állították ezt? Hogy utána azt lehessen kommunikálni, “Putyin elszámította magát! Nem tudta négy nap alatt elfoglalni Ukrajnát.”
Ehhez képest fél év alatt elfoglalta Ukrajna 15%-át, ha ez kudarc, akkor maga hülye. De most nem ez a téma, hanem az, hogy Ön megint, ismét hazudik!

Hargitai úr, javaslatunk a következő:  fejezze be a hazudozást, véleményt ugyanis nem szabad tényként beállítani, de Önt ugye ezért fizetik. Ön is tudja, hogy hazudik a Népszavás cikkeiben. Még nem késő, Hargitai úr, még nem késő, hogy elszámoljon saját lelkiismeretével és abbahagyja a hazudozást, ellenkező esetben kénytelenek leszünk felszólítani Önt, hogy tegye le a tollat. Örökre. 

 Üdv,

 A mindenszo.hu szerkesztő Csapata

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (33) Kultúra (6) Gazdaság (681) Életmód (1) Sport (729) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Nagyvilág (1306) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Heti lámpás (264) Politika (1581) Történelem (15) Belföld (9) Mozi világ (440) Tereb (142) Jobbegyenes (2620) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (521) Emberi kapcsolatok (36) Mondom a magamét (6842) Autómánia (61) Tv fotel (65) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>