Ma 2022 október 03. Helga napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Egy kis olvasnivaló

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
…a tisztánlátás végett:

„Soros: Trump már majdnem teljesen lerombolta az Új Világrendet Soros György aggódik és nagyon frusztrált amiatt, hogy Donald Trump milyen nagy sebességgel halad az Új Világrend lerombolása felé. A Washington Post készített interjút a milliárdossal, melyben elismeri, sajnálja, hogy nem látta előre Trump gyors felemelkedését.

Attól tartva, hogy Trump „képes elpusztítani a világot”, Soros megfogadta, hogy megduplázza erőfeszítéseit és dollármilliókat fordít arra, hogy ellene menjen mindannak, ami mellett Trump kiáll. A Zerohedge.com szerint, a magyar származású amerikai milliárdosnak van oka az aggodalomra. Ugyanis Trump felügyeletével történt/történik a liberális-globalista világrend lerombolása, melynek felépítésén Soros évtizedeken át dolgozott.

Egy egyszerű Twitter üzenetözönnel lerombolta a transzatlanti kapcsolatok régi paradigmáját, gondosan felügyelve a keresztény erkölcsök és értékek visszatérését az amerikai társadalomba, mely ideák kártékonyak az ateista milliárdos szemében. Soros szemszögéből nézve Trump valóban elpusztítja a világot, de nem apokaliptikus értelemben, ahogyan ő utal rá, hanem ideológiailag.

Egy totálisan más és új világrend felé mutat utat az elnök, mint, amit megörökölt. Obama, akit Soros Fehér Házi helyettesének nevezhetünk, olyan világ felépítésén dolgozott, ahol az Egyesült Államok fejet hajt az ENSZ előtt több kulcsfontosságú kérdésben, mint pl. az éghajlatváltozás vagy a fenntartható fejlődés menetrendje, előrevetítve az új multilaterális világot, amely közelebb hozza a nemzetközi kapcsolatokat egy úgynevezett „világkormányhoz”, amely igaz közvetve, de inkább amerikai befolyás alatt állna.

Ezzel párhuzamosan, az Obama-Soros elképzelés az volt, hogy a média minden ellenfelük ellen totális támadást indít, és rasszistának, fasisztának, uralkodó fehéreknek bélyegezzék őket, mert másképp merészelték képzelni a jövőt. Ekkor lépet színre Trump, aki elkötelezetten harcol az általuk hagyott örökség ellen.

Trump, más világot szeretne. Szüntelenül azon dolgozik, hogy megszűnjenek a szélsőséges különbségek, valamint jóvátegye mind azt a sok történelmi rosszat, melyről őszintén hiszi, hogy Obama, Soros és a többiek követték el. Hátrányos helyzetbe hozták az országot az egyenlőtlen kereskedelmi ügyleteikkel, valamint számtalan más, tisztességtelen kötelezettségvállalással. Mindent egybevetve, ezt a globális újrakalibrálást nyugodtan nevezhetjük a „Világügyek Forradalmának”, az amerikai politikában megjelent új gondolkodás miatt.”

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1464) Jobbegyenes (2431) Egészség (50) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (514) Történelem (15) Gazdaság (667) Autómánia (61) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Tereb (142) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Politika (1581) Belföld (8) Sport (729) Mondom a magamét (6347)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>