Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
Bayer Zsolt: Egy hír, és ami mögötte van

Bayer Zsolt: Egy hír, és ami mögötte van

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Követeljük mindhárom rohadék azonnali letartóztatását!

Előbb a hír:

"Betörtek Pócs János fideszes országgyűlési képviselő házába, bántalmazták a lányát és vendégeit

A konfrontáció részletei a rendőrségnél lévő videófelvételen láthatók – írja a Mandiner.

A fideszes országgyűlési képviselő Facebook-oldalán számolt be az esetről, amely szombat éjjel történt. Mialatt otthona udvarában 15 fiatal zártkörű rendezvényt tartott, három személy behatolt a helyszínre és bántalmazták a lányát és a rendezvény résztvevőit.

A képviselő erről egy ]]>videofelvételt is közzétett]]> és megköszönte a rendőrség gyors beavatkozását. A bejegyzés végén viszont hozzátette, hogy

Továbbra is fenntartom, hogy a romák többsége tisztességes, dolgos ember, akiket nem lehet a csoportosan elkövetett garázdaság ügyében indított eljárás elkövetőivel (F. János, F. Anita, ifj. Sz. Zsolt) egy lapon kezelni.

A képviselő által közzétett videó tanúsága szerint az elkövetők verekedtek, felborították az asztalokat és üvegeket törtek szét, amivel – a bemutatott orvosi jelentés szerint – arc-, mellkas- és koponyazúzódást is okoztak.

Pócs János szerint az elkövetők a rendőrségen azt állították, cigányságuk miatt nem engedték be őket a rendezvényre, ami eleve zártkörű volt. A képviselő szerint ez nem igaz, az ünneplők ennek ellenére „tisztelettel vendégül látták őket egy pohár italra” és csak ezután kérték őket, hogy távozzanak.

És akkor a lényeg: a három elkövető, F. János, F. Anita és ifj. Sz. Zsolt szabadlábon védekezhet.

Nos, ez felháborító és elfogadhatatlan! Egyszerűen semmi sem indokolja és meggyőződésem, hogy a törvény sem teszi lehetővé, hogy három ilyen agresszív, erőszakos, mocskos állat szabadlábon maradjon azok után, amit tett.

Követeljük mindhárom rohadék azonnali letartóztatását!

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (676) Flag gondolja (33) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Autómánia (61) Politika (1581) Tereb (142) Szépségápolás (15) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (15) Heti lámpás (261) Kultúra (6) Nagyvilág (1306) Jobbegyenes (2578) Vetítő (30) Életmód (1) Sport (729) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6709) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Irodalmi kávéház (519) Mozaik (83) Belföld (8) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>