Ma 2021 december 07. Ambrus napja van. Holnap Mária napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: De tényleg, kik ezek?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Csak hogy tudjuk, kik után fogjuk meg a kilincset:

„MINDEN EDDIGIT FELÜLMÚLÓ ÁRULÁST KÖVETETT EL KÉT MAGYAR BALLIBERÁLIS

]]>Magyar Idők Online ]]>

Új terrorellenes intézkedéseket fogadott el a külföldi harcosok és magányos elkövetők ellen az Európai Parlament, valamint határellenőrzést írt elő a külföldi harcosok megállítására. Ezek szerint a jövőben olyan tevékenységeket is büntetni lehet, mint a külföldi terrorista csoporthoz történő kiutazás és visszatérés, a toborzás, a kiképzés vagy a kiképzésben történő részvétel, a terrorizmus népszerűsítése és pénzügyi támogatása. Az ilyen cselekményekért akár 15 év szabadságvesztés is kiszabható lesz. A jelenlegi uniós keretrendszer aktualizálását jelentő új terrorellenes jogszabály szerint az áldozatok és családjaik számára azonnali és hathatós segítséget is előír.

Ebben semmi meglepő nincs akkor, amikor egész Európa retteg a terrortól, a legmagasabb fenyegetettségi fokozatok vannak érvényben több országban, és a biztonsági szakértők régóta sürgetik a hasonló, vagy még ennél is erősebb szigorításokat.

És volt két olyan magyar képviselő, akik úgy döntöttek, hogy a fenti intézkedéseket nem szavazzák meg, hívja fel a figyelmet a ]]>888.hu]]>. Ők nem akarják büntetni az Iszlám Állam és más terrorszervezetek harcosait, kiképzőit, támogatóit, nem akarnak segítséget az iszlamista terror áldozatainak hozzátartozói, vagy a sérültek, megcsonkítottak számára.

Ha csak Magyarországról is lenne szó, vajon elegendő lenne velük kapcsolatban a hazaáruló kifejezés? Itt azonban az egész Európai Unió lakosságáról szavaztak. Ha azt mondanánk, gyalázatos, undorító módon álltak a kérdéshez, még akkor sem mondtunk volna semmit.

És ha az ember a Párbeszédes Jávor Benedek, vagy az LMP-s Meszerics Tamás Facebook-oldalára téved, ott sem talál magyarázatot erre. Csak az olimpia elleni aláírásgyűjtéssel vannak elfoglalva a nevezett „urak”.

Sose legyen újabb Bataclan. De tőlük lehet, és ha lesz, ezt a két alakot- és a többi közel 120 „zöldet”, vagy esetleg a szigorított határellenőrzésre ugyancsak nemet mondó gyurcsányista Niedermüller Pétert kellene elsőnek odavinni, hogy gázoljanak az áldozatok vérében. Seperjék össze a leszakadt emberi végtagokat, fejeket, azonosítsák a megerőszakoltakat.

Bár ezek, talán még ott is aláírást akarnának gyűjteni.” 

Jegyezzük meg jól a neveket: Jávor Benedek, Meszerics Tamás. Nehogy eltévesszük a megfelelő pillanatban…

Bayer Zsolt

Forrás:]]> Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Jobbegyenes (2167) Gazdaság (663) Politika (1578) Sport (729) Mondom a magamét (5741) Egészség (50) Irodalmi kávéház (509) Szépségápolás (15) Tereb (138) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Történelem (14) Nagyvilág (1463) Vetítő (30) Autómánia (61) Heti lámpás (255) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (6) Mozi világ (440) Kultúra (6)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>