Ma 2024 június 24. Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
lead-cropped-0.jpg

Bayer Zsolt: Buli lesz!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nos, hát innen tudjuk, hogy megjött a pénz.

Megérkezett Gyöngyöspatára a „fene se jegyezte meg, milyen magas rangú bíróság” által jogerősen megítélt ]]>„kártérítés”]]>. (A „kártérítésről”, a fogalom valódi jelentéséről, no és arról, hogy kiknek is járna valójában, írhatnánk most még egy vezércikket, de ezt most hagyjuk…) Koncentráljunk arra, hogy megjött a lé. Ezt két forrásból is tudhatjuk. Az egyik forrás a baloldali és liberális tájékoztatási hivatal diadalittas közlése a tárgykörben.

Nagyon örülnek most arrafelé, hogy ismét sikerült egy jó kis buli részeként hátára fordítani az igazságot is, a valóságot is, a tisztességet is. Fekszik a hátán az igazság, a valóság és a tisztesség, kapálódznak, nem tudnak visszafordulni, a baloldali és liberális tájékoztatási hivatal munkatársai pedig ezt szeretik a legjobban, ilyenkor vannak igazán elemükben, ezen alkalmakkor aprókat és nagyobbakat sikkantanak, összecsapják, virsliujjaikat, és elhiszik, hogy ők valakik, elhiszik, hogy megint politikát csináltak – de leginkább azért boldogok, mert megint szívnak a magyarok. (Lásd még: szétverik az Indexet, aztán megírják, hogy az Index szétverése a legrosszabbkor jött Orbánnak. Hát persze. Ezért csinálták…)

Szóval a tájékoztatási hivatal, valamint az agitációs és propaganda osztály (APO) világgá röpítette a hírt, miszerint a gyöngyöspatai szegény szegregáltak megkapták a pénzüket, amelyet „kártérítésnek” kell becézgetni, mert úgy az igazi. Ez az egyik forrásunk.

Másik forrásunk, amely kétségbevonhatatlanul megerősíti az APO hírét, maguk az érintettek. Pardon: a szegény szegregáltak. Szegény szegregáltak, akik annyit, de annyit szenvedtek, miközben néhány száz órát hiányoztak az iskolából, miközben, ha mégis bementek olykor, akkor odarondítottak a folyosóra, ellopták az osztálytársaik dolgait, aztán jól meg is verték őket, s ha nagyon muszáj volt, hát a tanáraikat is. A boldog nem szegregáltak pedig elmondhatták odahaza Woody Allennel szólva: – Képzeld, papa, ma is öklön ütöttem az állammal egy cigányt, aztán orommal bevertem a térdét, remek buli volt…

Szóval a szegény szegregáltak mostanában felfrissítették Facebook-profiljaikat. Új fényképek készültek, amelyeken a szegény szegregáltak pózolnak, olyan rajosan, ahogy csak ők tudnak, jó nagy bankókötegeket szorongatva patyolatkezeikben, nézve a fényképezőgép lencséjén keresztül azok szemébe, akiket éveken át kínoztak, és azt üzenik ezzel a nézéssel, hogy „látjátok, parasztok, így kell ezt csinálni! Ti ostobák vagytok és hülyék, tanultok, dolgoztok, körülveszitek magatokat kötelességekkel, felelősséggel, mi pedig vagyunk a szabad és termékeny cigányok (TGM szíves közlése).

Mi vagyunk a szabad és termékeny cigányok, és ti megfinanszírozzátok nekünk a szabadságunkat is és a termékenységünket is. Látjátok, itt a nagy lóvé, rohadjatok meg, ennyi lóvét ti soha nem fogtok látni egyben, pedig ott ültetek az iskolában, amíg mi álltunk a falu közepén, a patak hídjánál, és pénzt követeltünk az öregasszonyoktól, ha át akartak menni. Élhetetlenek vagytok, parasztok, és olyan jó barátaitok sincsenek, mint nekünk!”

Nos, hát innen tudjuk, hogy megjött a pénz.

Most pedig majd lesz néhány orbitálisan nagy buli a faluvégen, kaja, pia, tánc, jó kis verekedés, és néhány hét múlva majd megint el kell kezdeni töprengeni, vajon miért járjon legközelebb egy jó kis kártérítés. Ezzel pedig csak az a baj, hogy a nagyszerű, többségben lévő cigány emberek emberfeletti igyekezetét és küzdelmét teszi zárójelbe és húzza le a becstelenség klozetjén. Azokét, akik reggelente munkába mennek és a gyerekeiket iskolába küldik. Például a most öngyilkosságot elkövetett Bogdán László egész életművét megbecstelenítik ezek a fényképek, és Cserdi dolgos cigányait. Ez a baj. Viszont ezt úgysem fogjátok fel. Nincs annyi eszetek. Mert nem jártatok iskolába.

Bayer Zsolt - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Kultúra (9) Egészség (50) Sport (729) Nézőpont (1) Mozaik (83) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Belföld (11) Gazdaság (711) Jobbegyenes (2819) Tv fotel (65) Politika (1582) Mondom a magamét (7668) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Történelem (18) Heti lámpás (320) Flag gondolja (36) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>