Ma 2022 augusztus 12. Klára napja van. Holnap Ipoly napja lesz.
Bayer Zsolt: Bölcsőde elleni támadás

Bayer Zsolt: Bölcsőde elleni támadás

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Amiről az egész világsajtó hallgatott...

Tisztelt Bayer úr!

 Az alábbi linken talál egy cikket, amely arról szól, hogy Melbourne-ben egy autó szándékosan nekihajtott egy bölcsődének. Az arab azt kiabálta, hogy ezt az Iszlám Államért és az Al Quaidáért kapjátok.Egy nő lakásában dekkolt, majd két járókelőt is lelőtt. Aztán egy tv stábot is a helyszínre hívott, hogy élő adásban mondhassa el, hogy ő most az iszlám állam katonájaként fog gyilkolni. 
 A kiérkező rendőrökre tüzet nyitott, hármat megsebesített, majd agyonlőtték. 
 
A hír érdekessége az, hogy az ön korábbi információjával - mely szerint Angliában egy babkocsit toló kismama gyermekét leköpte egy muzulmán, mondván, hogy a fehérek ne szaporodjanak - összhangban van ez a támadás. Mivel ez a Melbourne-i barom bölcsődét támadott meg, szerintem a muzulmánok világszerte a fehér társadalmak következő generációit akarják kiirtani, és mindezt összehangoltan, a megbízóik elvárásai szerint teszik.
 
Ezt pedig a Soros és a mögötte álló háttérhatalom felbujtására, a bevándorlást finanszírozó és szervező NGO-k segítségével akarják végrehajtani. Ez a bűncselekmény pedig teljes mértékben kimeríti az előre megtervezett, aljas indokból elkövetett népirtás bűncselekményét. Ami tehát ma a világban történik, az nem más, mint a harmadik világháború, amely egy vallási ideológiába burkolt faji háború. 
 Soros és a mögötte állók vajon mikor lesznek - a nürnbergi per mintájára - ugyanazon vádpontok alapján bíróság elé állítva? 
A nürnbergi vádpontok:
  1. Béke elleni bűncselekmények.
  2. Emberiesség elleni bűncselekmény
  3. Háborús bűncselekmények.
  4. Összeesküvés az előző három bűncselekmény elkövetésére.
 
A nácikat ezen vádpontok alapján ítélték halálra, mint vesztes háborús bűnösöket a győztes háborús bűnösök. 
Az a kérdés is felvetődik, hogy korunkban hány áldozatnál kezdődik a tömeggyilkosság? 
A II. világháború idején faji és vallási alapon, koncentráltan folyt a népirtás.
A különbség csak annyi, hogy most nem egy területre (táborba) összeterelve folyik az öldöklés, hanem spontán módon, bárhol a világon, de az áldozatok mindig a keresztény fehér emberek, tehát most is faji és vallási alapon megy a vérengzés. 
 
A fenti támadásról az egész világsajtó hallgatott (2017. június 5) nyilván azért, mert a világsajtó 99%-a éppen azoknak a kezében van, akik a a fehér rassz kiirtását szervezik.
 
 
Bayer Zsolt
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Történelem (15) Vetítő (30) Heti lámpás (260) Politika (1581) Életmód (1) Belföld (8) Nagyvilág (1464) Sport (729) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tereb (141) Mozi világ (440) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Gazdaság (667) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2381) Mondom a magamét (6238) Irodalmi kávéház (513) Flag gondolja (33) Tv fotel (65)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>