Ma 2023 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Bayer Zsolt: Bátor, egyenes, becsületes srác, igazi Jobbikos

Bayer Zsolt: Bátor, egyenes, becsületes srác, igazi Jobbikos

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Előbb viszonyt létesítünk a kiskorúval, aztán letagadjuk...

Előbb viszonyt létesítünk a kiskorúval, aztán letagadjuk, fenyegetőzünk, pereskedünk, össze-vissza hazudozunk, egyszóval ócska gecik vagyunk?

Igen! Hát persze! Kulcsár pubi, a cipőbe csulázó büdös bunkó, a jobbikos prototípusa:

„Kulcsár-ügy: egyre csak duzzad a botrány a Jobbikban

Kulcsár Gergely jobbikos képviselőnek valóban viszonya lehetett egy fiatalkorú lánnyal, állítják többen is – hangzott el a TV2 Tények című műsorában. Az üggyel kapcsolatos helyreigazítási peren megjelent tanúk ugyanis azt mondják, nincs mit helyreigazítani.

A képviselő körüli botrány még tavaly szeptemberben robbant ki, amikor a Ripost arról írt, hogy a többgyerekes parlamenti képviselőnek viszonya lehetett egy a Jobbik ifjúsági tagozatában tevékenykedő, fiatalkorú nővel. Kulcsár Gergely ezt követően beperelte a Ripostot, helyreigazítást kért.

Csakhogy a tanúk szerint nincs mit helyreigazítani.

Nincsen mit helyreigazítani. Lehet egy-két tévedés van benne, de igazából ami ott le van írva, az igaz." – mondta el a Tények stábjának az egyik behívott tanú. 

Kulcsár Gergely tavaly a Tényeknek írásban tagadta a vádakat. Ennek ellenére egy másik tanú elmondása szerint a viszonyról a Jobbikon belül mindenki tudott, Vona Gábor is személyesen, de el akarták tussolni a dolgot. 

A Jobbik etikai bizottságából kiszivárgó információk szerint már több vizsgálatot is tartottak Kulcsár Gergely miatt, eddig eredménytelenül.

Varanyi Sándor volt jobbikos önkormányzati képviselőt is azért zárták ki a pártból, mert ezt és más etikátlan eseteket szóvá tett Vona Gábornak. Ez egyértelműen kiderült abból a levelezésből, amit eljuttatott a Tényeknek, és az is, hogy Kulcsár Gergely elismerte tettét Vona Gábornak.

Kulcsár Gergely körül egyébként nem ez az első botrány. Mint ismert, ő volt az a jobbikos, aki zsidóbérenceknek nevezte a nem jobbikos politikusokat, és ő volt az, aki meggyalázta, leköpte a Dunába lőtt áldozatok emlékművét, a világhírű "cipős" szobrot. Mi több, 2015-ben holokauszttagadás miatt is nyomoztak ellene.” (888)

Bayer Zsolt

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (145) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Gasztronómia (539) Sport (729) Nézőpont (1) Autómánia (61) Mondom a magamét (7110) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Belföld (10) Nagyvilág (1309) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (689) Történelem (16) Kultúra (6) Heti lámpás (276) Politika (1581) Irodalmi kávéház (530) Jobbegyenes (2685) Flag gondolja (34) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>