Ma 2024 július 17. Endre, Elek napja van. Holnap Frigyes napja lesz.
0ab3d57c57dc0acadb671b10760c0c35.jpg

Bayer Zsolt: Az ártatlanság "védelme

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

"Szilvásy Györgyöt is megilleti az ártatlanság védelme" – mondta a jó Bernadett, a mi jó kormányszóvivőnk. Így mondta: "védelme" – mert azt, hogy "vélelme", még nem hallotta soha. És annak nincs is semmi értelme.  

Tehát Szilvásyt megilleti az ártatlanság védelme. Jó ezt tudni.

S most egészen biztos vagyok benne, hogy Szilvásy éppen ezt gondolja a saját ártatlanságának védelméről.

Csak tudnám, mire gondolt akkor, amikor tavaly szeptemberben kiállt a kamerák elé, a közel ülő kis disznó szemeivel, és nagyon komolyan, nagyon elmélyülten, nagyon sztentori hangon megvádolt és megrágalmazott az égvilágon mindenkit. Megvádolta és megrágalmazta egy cég (UD Zrt.) vezetőit, és természetesen ezzel a lendülettel mindjárt a Fidesz vezetőit is. "Árnyék titkosszolgálat" – zúgott a kórus, mert ezt találták ki éppen a kommunikációs árnyékszéken. "Betörtek a MEH számítógépeibe", sőt, "kémszoftvereket telepítettek a titkosszolgálatok gépeire" – s tették mindezt a Fidesz és Orbán megbízásából. S persze nem mellékesen ott állt a szégyenpadon Csányi Sándor, mert az OTP az nagyon kellett volna másnak. A Gyurcsányinak, suttogják sokfelé, de hát azt úgysem tudni, ki a Gyurcsányi…

Ezt harsogta világgá Szilvásy, hangját felkapta a szemétsajtó (tudják, az objektív!), s a közel ülő kis disznó szemek rebbenés nélkül közölték a hazával, hogy elmentek a feljelentések. (Csak így zárójelben, igazán csak a történeti hűség kedvéért, ki ne felejtsük valahogy ebből az ocsmány hazugsághalmazból a jó kágébés Laborc Sándor főigazgató urat, akit remélem elsők között fogunk eltakarítani az anyja keservébe…)

Így történt? Így történt. S nem tudom, merre járt akkoriban az ártatlanság "védelme", kedves mindig a megfelelő helyen és időben elájulni méltóztató Bernadett… (Arra nagyon vigyázzon, kedves Bernadett, hogy el ne tévedjen valahogy mostanában a Szemlőhegy utca környékén, mert a Gyurcsányi meg fogja találni véletlenül, és haza fogja vinni vacsorázni. Viszont ez a sztori már el lett adva egyszer…)

De hol járt az ártatlanság védelme tavaly szeptemberben, kedves Bernadett, s arany disznószemű barátunk? Sehol? Akkor most mit sivalkodtok? Például te, arany Bárándy ügyvéd úr, akinek nem az szúr szemet, hogy a derék Szilvásy és az egész rohadt apparátus rajta lett kapva egy ocsmány és aljas hazugságon, nem az a baj, hogy még feljelentést sem tettek, mert nem volt miért, vagyis még a feljelentés is hazugság volt, nem az a baja az ifjabb Bárándynak, hogy amúgy titkos lehallgatási jegyzőkönyvek röpködtek a sajtóban meg Dávid Ibolyánál hetekig, s még az sem zavarja, hogy a disznószemű most már gyanúsított – nem… Ifjabb Bárándyt meg az MSZP-t meg a szemétsajtót az zavarja, hogy Szilvásy meggyanúsításának ténye nyilvánosságra került.

Sebaj.

Miközben Szilvásy, Bárándy meg a jó Bernadett az ártatlanság védelméért pampog, elviszik Kecskeméten Nyékes Bélát, a helyi MSZP-s főnököt, mintegy háromszázmilliós csalási ügyben. Elvitték előzetesbe. Az ártatlansága védelmét majd előkeressük holnap. S hogy el ne felejtsem! A jó Ficsor titokminiszter úr kedves nagypapájáról meg kiderült, hogy nem feltétlenül szőlőből szereti csinálni a bort, ami csak azért különös, mert a jó Ficsorék elég sok pénzt kaptak az államtól, hogy szőlőt telepítsenek. De akkor minek a tiszta szesz meg a cukor, Ficsorka? Vagy ez egy másik történet? Ez is mindegy persze. A siralomház is mindig ártatlanokkal van tele. S hogy ez mennyire igaz, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az In-Kal Security seggfejei, miközben verik a Magyar Nemzet fotósát, ezt is közlik vele: "Hunvald ártatlan!"

De most tényleg… Annyit szidják a Magyar Gárdát. Nem járna utána valaki, hogy az In-Kal kinek a gárdája?

S ugye mindjárt Laborc után lesznek kivágva mindenhonnan a rohadékok?

Bayer Zsolt, magyarhirlap.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1582) Vetítő (30) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2825) Történelem (18) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Gazdaság (713) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Heti lámpás (322) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Egészség (50) Sport (729) Mondom a magamét (7713) Tereb (146) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Tv fotel (65) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>