Ma 2021 február 27. Ákos, Bátor napja van. Holnap Elemér napja lesz.
8163ad3c79ef766ee41dd81117fecd29.jpg

Bayer Zsolt: Agysebészek a zöldhatáron

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)

Fábián Tamás kolléga (Index, mi más?) nagy híve a bevándorlásnak. Ő nem hagyja magát becsapni, és semmi sem homályosíthatja el éleslátását, emberjogi elkötelezettségét.

Ez onnan is tudható, hogy Fábián Tamás kolléga Orbán Viktor bevándorlás ügyben képviselt álláspontjára fókuszál. Kérlelhetetlenül lecsap Orbán Viktor szavaira, mondataira, bevándorlás ügyben elfoglalt álláspontjára – de csak arra.

Fábián Tamás kolléga nem engedi, hogy a tények elhomályosítsák éleslátását. Sem a modernkori exodus, sem más európai vezetők álláspontja nem képes kizökkenteni őt Orbán fixációjából, valamint egészen lenyűgöző, mély, férfias ostobaságából.

Hollande francia elnök és Merkel német kancellár közös nyilatkozatban szögezte le nemrégiben, hogy „gazdasági menekült nem maradhat Európában”, de ez Fábián kollégát nem zaklatja fel. Cameron bevándorlás ügyben tett nyilatkozatai és tettei, valamint beharangozott tervei egyáltalán nem érdeklik. Az Unió tagállamainak többsége elveti a tervezett kvótarendszert, de Fábián kolléga ezen elegánsan túllép.

Fábián kollégát Orbán érdekli, valamint a Magyarországra érkező bevándorlók sorsa.

És Fábián kolléga, hogy igazát bizonyítsa, egy mindennél fényesebb ötlettel állt elő.

Fogta a veszprémi kézilabda csapat tablóképét, és nagy piros X-el áthúzta rajta az idegenlégiósokat. Ezt követően föléírta a műnek, hogy

„JÖTTEK, ELVETTÉK A MAGYAROK MUNKÁJÁT, ORBÁN VIKTOR PEDIG GRATULÁLT NEKIK”.

Ezt követően Fábián kolléga aprókat sikkantott, pulzusa felszökött, szaporábban lélegzett, mert annyira meg volt elégedve önmagával. Mert most aztán megadta ám Orbánnak, meg az összes xenofób baromnak. Most mondjanak valamit, amikor itt van feketén-fehéren, mennyi idegenlégiós van az MKB Veszprémben is, úgyhogy mindenki ostoba barom, aki távol akarja tartani a bevándorlókat.

Igen. Fábián kolléga logikája briliáns. Hiszen a napnál világosabb, hogy a zöldhatáron naponta százával-ezrével illegálisan hozzánk érkező bevándorlók tömege csupa-csupa élsportolóból áll. Az MKB Veszprém idegenlégiósait is úgy szereztük be, hogy Ásotthalomnál jöttek, aztán kézilabdával hajigálóztak unalmukban a legelőn, és Ortega Mester arra járván felfedezte őket.

Ugyanez vonatkozik a foci idegenlégiósaira.

A csíkszeredai hokisok (Fábián kolléga fejében: románok) is a zöldhatáron jönnek-mennek, de őket legalább könnyű megismerni, mert korcsolyában szaladnak a szántóföldön.

Jó, ha tudjuk, hogy a zöldhatáron illegálisan érkezők, amennyiben nem élsportolók, akkor agysebészek, atomfizikusok, programozó matematikusok és fejlesztő mérnökök.

Külön tragédiánk, hogy Fábián Tamás egy sincs közöttük.

De ezt a szörnyűséget leszámítva is vérlázító, hogy Orbán távol akarja őket tartani. És csak Orbán, csak ő. Az armageddon.

Bayer Zsolt

forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Kultúra (6) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Gazdaság (657) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (140) Mondom a magamét (5131) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Vetítő (37) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Flag gondolja (33) Történelem (14) Irodalmi kávéház (505) Belföld (6) Jobbegyenes (1968) Politika (1574) Egészség (50) Nagyvilág (1454) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Heti lámpás (252)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>