Ma 2024 március 01. Albin napja van. Holnap Lujza napja lesz.
Bayer Zsolt: A pániknak vége!

Bayer Zsolt: A pániknak vége!

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Ezek készülnek visszajönni. Úgyhogy el ne tévedjünk!

A pániknak vége, térjünk észhez! S ez vonatkozik ránk is, a média embereire, sőt leginkább ránk vonatkozik!

A váratlan hódmezővásárhelyi vereség után az első 24 órában összevissza beszéltünk. Mintha a vásárhelyi fiaskó megváltoztatta volna hirtelen a világpolitikát vagy az európai helyzetet is.

Nem, nem változtatta meg. Európa legfontosabb, legégetőbb és legfélelmetesebb sorskérdése továbbra is a migrációs nyomás, illetve az erre adandó lehetséges válaszok. Magyarország pedig Európa része. Ráadásul ma éppen mi vagyunk Európának azon a részén, amelyiknek még nem ment el a józan esze, amelyikből még nem tűnt el végérvényesen az önfenntartás ösztöne, így nekünk még van esélyünk euró­painak, kereszténynek maradni.

Ne felejtsék el soha: egy brüsszeli zsűri azzal az indoklással utasította el Székesfehérvár jelentkezését az Euró­pa kulturális fővárosa pályázatra, hogy a város imázsfilmje „az antik görög és római hagyományokat, továbbá a zsidó-keresztény örökséget jeleníti meg”, továbbá „túl sok benne a fehér ember és a kereszt”, valamint „sehol sincs benne migráns és szegény”.

Ebben benne van minden. És ezt a mindent nem téveszthetjük szem elől. Ráadásul most már tisztán látszik, hogy nemcsak Brüsszelben, Berlinben, Párizsban (stb.) ment el a vezetők esze, de az ENSZ-ben is. Az ENSZ úgy döntött, hogy a migrációt alapvető emberi joggá fogja kinevezni, mindenki mehet, ahová akar, mert a migráció „jó és hasznos”, és ahol megjelenik a migráció, ott „csökken a bűnözés” – ez az ENSZ főtitkárának szíves közlése.

Most készülnek végleg felszámolni az általunk ismert, szeretett, élt és élhető világot, és pontosan ugyanazzal a penetráns arroganciával, kíméletlenséggel és halálos dühvel, ahogy elődeik és példaképeik, a jakobinusok és a bolsevikok akarták megváltoztatni a világot és végképp eltörölni a múltat. Ezek ugyanolyan elmebeteg társadalommérnökök, akiknek semmit sem számít a valóság és az emberek véleménye, ha egyszer az ESZMÉRŐL van szó. Most háború dúl, az európai társadalmak jövőéért, az európai civilizációért, az európai ember életteréért.

Háború dúl, s e háborúban ők vannak és mi vagyunk. Sajnálom, de ez a helyzet. Ők pedig idehaza Brüsszelt képviselik. Az elmeháborodottak, a társadalommérnökök világát. Évek óta nincs is más mondandójuk, minthogy majd ők visszavezetik Magyarországot Euró­pába, az unió közösségébe, majd ők felszámolják ezt a sok áldatlan vitát Brüsszellel stb., stb.

„Áldatlan” vitáink Brüsszellel kizárólag a migráció, a kvótarendszer, a befogadás, a kerítés körül zajlanak. És ők évek óta hangoztatják, hogy mindenben Brüsszel pártján vannak, és odakint európai parlamenti képviselőik mindig meg is szavaznak mindent, amivel a kormány idehaza szembemegy.

Pontosan ezért tudható biztosan, hogy ők magától értetődően fogják a jelenlegi migrációs politikát az ellenkezőjére változtatni, ha hatalomra kerülnek, ugyanis egészen egyszerűen nem tehetnek mást. Nem adhatnak mást, csak mi lényegük. Ők a társadalommérnökök, a jakobinus-bolsevik örökség részei, nem az antik görög-római, keresztény-zsidó világ gyermekei.

S ha valaki tudni szeretné, hogy ezenkívül mi várható tőlük, hallgassa meg Fiala János beszélgetését Gyurcsány Ferenccel a Civil Rádió szerda reggeli műsorában. Fiala azon kérdésére, hogy mi történne, ha esetleg győzelemre vergődne ez a balliktól jobbikig tartó zombikoalíció, Gyurcsány azt válaszolja, hogy semmi; hónapokig tartó koalíciós egyeztetések következnének.

S amikor Fiala megkérdezi, hogy ez jó-e az országnak, Gyurcsány azt feleli: mi a baj ezzel, hát Németországnak sincs kormánya hónapok óta.

Na, ezek készülnek visszajönni. Úgyhogy el ne tévedjünk!

Bayer Zsolt - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (146) Mondom a magamét (7431) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Heti lámpás (306) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Jobbegyenes (2764) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Egészség (50) Gazdaság (699) Nézőpont (1) Történelem (17) Mozaik (83) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (535) Szépségápolás (15) Sport (729) Politika (1582) Flag gondolja (36) Kultúra (6) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>