Ma 2023 december 05. Vilma napja van. Holnap Miklós napja lesz.
Bayer Zsolt: A franciaországi változásokra

Bayer Zsolt: A franciaországi változásokra

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ha normális, európai életet akarunk élni, akkor mindenekelőtt ezektől a gazemberektől kell megszabadulnunk. 

A párizsi főrabbi már több, mint egy éve felszólította a franciaországi zsidókat, hogy meneküljenek Izraelbe, mert nincs többé biztonságban az életük. S azóta történik, ami történik...

A migránssimogató, Európa elveszejtésére esküdött baloldali-liberális értelmiség pedig ma már ott tart, hogy az antiszemitizmust is eltűri, inkább félrenéz, és ezeket a muszlim állatokat pátyolgatja, csak ne kelljen lemondania legújabb rögeszméjéről. Ugyanis ezeknek az utolsó, szemét gazembereknek az antiszemitizmus vádja is csak egy eszköz volt a permanens világmegváltásuk útján.

Szóval ha normális, európai életet akarunk élni, akkor mindenekelőtt ezektől a gazemberektől kell megszabadulnunk. Utánuk pedig ezektől a gyilkos állatoktól.

Megkínzott egy zsidó családot három afrikai bűnöző Párizsban, kizárólag a vallásuk miatt

Újabb antiszemita támadás volt Párizsban, egészen pontosan az egyik elővárosában, Livry-Gargan-ban. Három afrikai bűnöző betört a családhoz, egy idős házaspárt és a fiúkat megkínozták, majd kirabolták őket. Azt üvöltötték többször is: gyűlöljük a zsidókat, undorító a vallásotok. 2014-től egyre több az antiszemita támadás Franciaországban, a migránsválság óta tovább emelkedett, tavaly már több mint ezer volt. 

Péntek hajnalban az egyébként békésnek tartott elővárosban az idős zsidó házaspárhoz betört három bűnöző. Először a fiúk ébredt fel, őt összevissza verték. Amikor a kiabálásra felébredt az édesanyja, egy 72 éves asszony, Mireille Pinto, a három férfi belerúgott, a földre teperte, majd rámászott. A házaspár nyilatkozott az RTL rádiónak, és nekik Mireille Pinto azt mondta, hogy azt hitte, a férfi meg fogja erőszakolni, mert erre utaló előkészületeket tett.

Egy férfi többeket meggyilkolt Toulouse-ban egy zsidó iskola előtt még 2012-ben. Kommandós kísér egy helyi családot az épület körül

Az asszony szájába később egy szájpecket tett, majd ütni kezdte. Miután a családfő is felébredt, őt is leütötték. Roger Pinto 78 éves, és egy zsidó szervezet elnöke, köztiszteletben álló ember. Ő arról beszélt a rádiónak, hogy egyértelműen tudta a három bűnöző, hogy kicsoda. Többször azt rikácsolták, hogy rohadt zsidók vagytok, és szidták a vallásukat.

A családfő egy ideig elájult a kínzások miatt. Később

csavarhúzóval kezdték szurkálni.  Majd azt üvöltötték a bűnözők, hogy „zsidók vagytok, tehát gazdagok, hogyha nem adjátok oda a pénzeteket, megdöglötök”. Késsel is fenyegetni kezdték őket.

A család odaadta az ékszereit és a bankkártyáját, majd a bűnözők elmenekültek. Természetesen kifejezetten szerény körülmények között élő családról van szó, enyhén szólva nem gazdagok.

Roger Pinto arról is beszélt, hogy miközben kínozták, természetesen eszébe jutott ]]>Sarah Halimi ]]>esete.

A nyugdíjas óvónőt tavasszal muszlim szomszédja megkínozta, azt üvöltötte percekig, hogy Allah Akbar, agyonverte, a holttest felett idézeteket olvasott fel a Koránból, majd kidobta a párizsi lakás harmadik emeletéről a meggyilkolt asszonyt. Utána lefeküdt aludni.

A francia állam azóta sem hajlandó elismerni, hogy ez antiszemita bűncselekmény volt. 

Tizenegy éve történt a legmegdöbbentőbb antiszemita gyilkosság az elmúlt időszakban. 2006-ban egy mobiltelefonboltban dolgozó zsidó eladófiút azért raboltak el, és végeztek ki muszlim bűnözők, mert primitívségükben azt gondolták, hogy minden zsidó gazdag. Erről a bíróságok részletesen beszéltek is. Váltságdíjat próbáltak szerezni, végül a sok kínzás után Ilan Halimi meghalt. Édesanyja ragaszkodott hozzá, hogy fiát ezek után ne Franciaországban, hanem Izraelben temessék el.

A francia újságok a mostani támadásnál is feltűnően óvatosan kezelik, hogy kik lehettek a bűnözők. Bár az RTL rádióban beszélt arról a megkínzott, idős férfi, hogy állandóan az ő (zsidó) vallásukat szidták a rablók, nyilvánvalóan muszlimok lehettek, azt pedig látta is, hogy afrikaiak voltak a támadók, azt egyelőre csak a Le Parisien írta meg, hogy afrikaiak voltak. A politikai napilapok - legalábbis eddig - megelégedtek azzal, hogy a három bűnöző elszökött, és üldözi őket a rendőrség.   

Roger Pinto, a megkínzott 78 éves férfi most azt mondta a rádiónak: zsidó vallású vagyok, Franciaország a hazám, és nem érzem magam biztonságban a saját hazámban.

Forrás: Origo

Forrás: ]]>Bádog - Bayer Zsolt blogja]]>

Hozzászólások

Béla
2017-09-13 09:43
Ügyes cikk. S okos. Miközben olvasom a tévében a sundance liberális csatornáján állandó multizaj és üvöltés, háttérnek. USA-t akarnak csinálni a világból, de főleg Európából. Nem vénnek való vidéket, és Sicko-t. Nincsen olyan gyerekcsatorna, ahol alig átlátszó módon ne rakják össze a legváltozatosabb színeket, sárgák és feketék, zöldek, szivárványok… Nézzük a sorrendet, mit gyűlölnek sorosék? Elsősorban Istent, tőle annyira rettegnek, hogy még létezését is tagadják. Soros saját családját gyűlöli és gyűlölte a legjobban. Ez náluk faj jelleg lehet, Lukács György a saját anyját is megölné, ha tehetné, valamint Gyarmati Fanni is legjobban apját gyűlölte a világon. Még a keresztényeknél is jobban. Sorstalanimi óta tudjuk, Soros ma ugyanazt csinálja, amit akkor is. S akkor is, pont a németekkel szövetkezve!!! Valami csudálatos módon, de utólag mindig kiderül, a legtöbb zsidó áldozat, éppen egy zsidónak köszönheti pusztulását, a második német vircsaftban is. Ma is. Különösen érdekes a francia jellem kétkulacsos s végtelen aljas mivolta. Amíg a világon egyedül a Magyar Királyság megvédte a zsidókat is, 44 március 19ig, mai napig tartó megszállásunk napjáig. A francia hihetetlen aljas módon úgy segítette a németeket, ahogy tudta, de közben a hivatalos propagandájában elhitette s hiteti a világgal, csak áldozat volt, sőt utóbb, már hősi ellenálló is,stb. Bayer joggal rökönyödött meg a francia viselkedésen, de a Fekete Kolostor óta tudhatjuk, kik is a franciák valójában, s főleg kik a gazdag francia zsidók, s hogyan bánnak megint a szegény francia zsidókkal.. Mindig ugyanaz a lemez..
Béla
2017-09-13 09:46
Nemzetek, országok! kik rút kelepcében Nyögtök a rabságnak kínos kötelében, S gyászos koporsóba döntő vas-igátok Nyakatokról eddig le nem rázhatátok; Ti is, kiknek vérét a természet kéri, Hív jobbágyitoknak felszentelt hóhéri! Jertek, s hogy sorsotok előre nézzétek, Vigyázó szemetek Párizsra vessétek!
Béla
2017-09-13 09:49
S fontosabb- nekünk még kötelező volt a Biztatás. A hazáért élni, szenvedni, s jót tenni, Ügye mellett önként s bátran bajra menni, Kárt, veszélyt, rabságot érte fel sem venni, S minden áldozatra mindenha kész lenni - Barátom! oly dolgok, melyek az embernek Dicsőség mezején oszlopot emelnek, S melyekért (bár, míg élsz, sokan nem kedvelnek) A jók sírodban is áldanak, tisztelnek. EGYETLEN JÓ VÁLASZUNK NEMET MONDANI EZEKNEK. S szaporodni, szaporodni, szaporodni. Az Életet választani. Legfontosabb közügyünk, a Nagycsalád megteremtése. Az egyetlen válasz. A jó válasz.
jocó
2017-09-13 16:06
Kedves Béla! Nagyon jók a meglátásai megint,de kérném ha lehetne ezeket a remek gondolatokat publikálja inkább a liberális oldalakon,mivel úgy látszik ezt az oldalt csak ketten olvassuk és akkor mind ez csak pusztába kiáltott szó.Azért elgondolkodtató,hogy Bayer csak a zsidó áldozatok miatt van felháborodva.Hasonló kirohanásokat nem olvastam tőle amikor keresztényeket gyilkoltak,raboltak ki,vagy gyaláztak meg.Azt sem említi meg,előbb azokat kellene Európából kiűzni akik ezt a borzalmat ránk szabadították,azokat akik most éppen liberálisnak nevezik magukat de mi tudjuk,hogy kik ők.Furcsa,hogy mindenki a zsidók komfortérzetéért aggódik,úgy látszik a többi ember nem számít.
Béla
2017-09-13 21:02
Kedves Jocó! Sajnos nem tudok liberális oldalakra írni, mert a facebookra elvi okokból nem megyek többé, nem kell olyan rendszer, ami a feljelentőkre épül. Ebben is, valóban egyedül maradtam, ahogy Nyolcadik Henrik mondaná, de ez nem baj. Előkelő társaságban vagyok. Az Igazsággal. Akármelyik piti kis libsi nyegle oldalán írunk mi, minket magyarokat azonnal törölnek ott. KELLENE EGY MAGYAR ÁLLAMI FACEBOOK, nekünk magyaroknak. Itt tudunk írni, a pestisrácoknál, és a 888. DE OTT IS TÖRÖLNEK, HA CSAK KIMONDOM FEKETE GYULA NEVÉT, A LIBSI FÉL TÖLE, MINT ÖRDÖG A SZENTELT VÍZTŐL, VAGY A TÖMJÉNTŐL. Bayerrel igazságtalan. Finom gúnnyal írta le a valóságot, azaz azt a tényt, hogy az alávaló soros saját fajtáját is veszélybe hozza, ahogy ezt tette a második háború alatt. Vadászkutyája lett a náciknak, felkutatta fajtestvéreit, elvette vagyonukat, s elhurcoltatta őket. Amikor az amcsi riporter kérdezte tőle, nem érez, érzett lelkifurdalást, azonnal nyugodtan mondta, soha. Ha nem ő csinálja, csinálta volna más, helyette. És én olvastam Bayertől a keresztényekért, és a magyarokért aggódó cikkeket, évekkel előbb, Ormánságok címen láthattuk. Csak egy példának. Bayer legalább a felületen hagyta, például a Varázshegy idézeteimet, részleteket, persze senki nem értette meg, de ez nem baj. Ez is jelent valamit, sajnos rosszat. De egy valódi állapot jelzés, arról, hogy milyen a mai magyar átlag szellemi készsége, lénye, s érzelmi intelligenciája. A béka feneke alatt van..

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Belföld (10) Történelem (16) Kultúra (6) Mondom a magamét (7252) Flag gondolja (34) Nagyvilág (1309) Gasztronómia (539) Heti lámpás (281) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2724) Életmód (1) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Egészség (50) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1581) Gazdaság (694) Vetítő (30) Irodalmi kávéház (531) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>