Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
c6e020cf52b3b611e484e22dab99db47.jpg

Vállról indítható csecsemő – Havaséknak semmi sem szent

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

A Szegedi Tudományegyetem bölcsész karán tanított  Havas Henrik többek közt médiaismeretet és médiaetikát.Egykori diákjaként rögzíteni szeretném azt a tényt, hogy a Tanár úr pályája során már mind a két általa tanított tárgyból többször elhasalt.

A baloldali, liberális tollforgatók is valószínűleg az ő torz nézőpontjából tekintenek a világra, hiszen velük is az a legnagyobb probléma, mint Havassal: cinikusan lenéznek és kigúnyolnak mindent és mindenkit. Igen még a sajátjaikat is.

Havas tanár úrnak el kellene gondolkoznia azon, hogy mennyire hiteles ember az, aki egyik nap még Majka papa és Kasza Tibi alpári viccein nevetgél, másik nap pedig kioktatja Spíró Györgyből és kultúrából a Századvég stratégiai igazgatóját, és egyébként is hétről-hétre rendszeresen degradál le vérforralóan lenéző stílusában mindent és mindenkit.
 

A Havas pályán című ATV-s one –man show az év végi záró adásában sem tagadta meg önmagát. Tanár úr pökhendi módon vette semmibe Bakondi Györgyöt és Kovács Zoltánt -  miközben pikírt gonoszsággal felidézték Kuncze Gábor, Kálmán Olga, Bombera Kriszta és Horváth Zoltán társaságában a migránsválság tavalyi eseményeit.

A beszélgetés során, a röszkei határon a migránsok által a kerítésen átdobott kisgyerekkel összefüggésben előkerült a meglehetősen visszataszító „vállról indítható csecsemő szóösszetétel” – amit a jelenlévők el tudtak volna képzelni, mint frappáns HVG címlapot.

Ameddig ezt a felsőbbrendű, lenéző, cinikus viselkedési formát a ballib oldalon nem rázzák le úgy magukról, mint a kutya vizet, addig mindig vereségre lesznek ítélve és nemcsak morálisan, hanem mérhetően is.

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (664) Flag gondolja (33) Egészség (50) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (259) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6060) Jobbegyenes (2306) Vetítő (30) Politika (1581) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Belföld (6) Titkok és talányok (12) Kultúra (6) Tereb (141) Emberi kapcsolatok (36) Történelem (14) Sport (729) Nagyvilág (1465) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>