Ma 2023 március 31. Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
Puzsér a kamuhuszár

Puzsér a kamuhuszár

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Az igazság mindig odaát van.
Vannak olyan értékrend nélküli emberek, akik egész életükben csak mismásolnak. Mindig mindent kritizálnak, semmi sem jó nekik. 
 
Soha nem bíznak semmit a véletlenre. 
 
Mivel senki és semmi mellett nem állnak ki soha, így nem is kockáztatnak soha semmit.
 
Elhitetik a környezetükben lévő hiszékeny, könnyen befolyásolható emberekkel, hogy ők az igazi megmondóemberek, akik mindig az igazság oldalán állnak. 
 
Pedig egy lósz@rt.
 
Ők csak kamuhuszárok. 
 
Nos Puzsér Róbert ilyen. Egy igazi kamuhuszár.
 
Folyamatosan bírálja a bulvármédiát - pedig ott terpeszkedett, - nem is olyan régen - morcos fejet vágva a legnagyobb kereskedelmi tévécsatorna tehetségkutatójának zsűrijében.
 
Megvédi ]]>írásában ]]>az asszonyverő Juhász Pétert a gaz kormánypropagandával szemben, de egyben ki is okatatja.
 
Korábban pedig ezt ]]>írta:]]>
 
"(...)Ennek a választásnak a valódi tétje nem az, hogy véget ér-e, hanem, hogy képes-e konszolidálódni Orbán Viktor rendszere. Ha a Fidesz idén esetleg veszít, a hatalom nagyobb része akkor is Orbán Viktor kezében marad, hisz pozíciói az államigazgatásban, a gazdaságban és a médiában megkérdőjelezhetetlenek. Az alaptörvény mögötte áll, bárki váltja is az ország élén, mozgástere rendkívül szűk lesz – Orbán pedig legfeljebb négy év elteltével visszatér az ország élére. Ha érvényesül a papírforma, és a Fidesz ismét nyer, továbbra sem tud felfakadni a kelés, nem tud eloszlani az a temérdek frusztráció, ami a magyar társadalom többségét feszíti – és tovább érik a robbanás."
 
Most akkor le kell győzni Orbán-kormányát vagy nem? Mert azt írja, ha legyőzik akkor sem lesz jó igazán. 
 
A lényeg az az, hogy mindenképpen rossz lesz. Vagy így, vagy úgy.
 
Ezek szerint, ő úgy érzi lehet más a politika.   
 
Puzsér a kamuhuszár elképzelhető, hogy már az új helyét keresi?
 
Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (676) Heti lámpás (261) Vetítő (30) Tereb (142) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Irodalmi kávéház (519) Belföld (8) Autómánia (61) Mondom a magamét (6712) Egészség (50) Tv fotel (65) Nagyvilág (1306) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2578) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozi világ (440) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Politika (1581) Történelem (15) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>