Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Íme a Gyurcsány-fiúk suttyó kirohanása, ez mindennek a legalja

Íme a Gyurcsány-fiúk suttyó kirohanása, ez mindennek a legalja

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Itt tart a baloldal. Felháborító!

 

Orbán Viktor tartotta csütörtök délelőtt az év utolsó Kormányinfóját, és két órán keresztül válaszolt az újságírók kérdéseire. Számos nagyon fontos témát érintett a miniszterelnök. Előrevetítette többek közt, hogy a 2024-es évben a családok lesznek a középpontban, és már az előrelépés érdekében dolgozhat az ország. A jövő évi EP-választásokról pedig úgy fogalmazott, hogy az a legfontosabb, hogy felnyissuk Brüsszel szemét.

Az országot érintő fontos kérésekről őszintén beszélő államférfit halottunk. Aki meghallgatta a speciális Kormányinfót, tökéletes képet kaphatott Európáról, a háborúkról, Magyarországról, a kormány 2024-re vonatkozó terveiről.

 

Azonban nem mindenki hallgatta értő fülekkel a miniszterelnököt. A Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció minden eddigi teljesítményét messze alulmúlva, alpári kirohanással reagált a délelőtti eseményre. Érdemes felidézni a Gyurcsány-fiúk rövid közleményét, mert ezek a felböfögött mondatok elnyerték a 2023-as év legsuttyóbb politikai megnyilatkozása szégyenletes címet:

„Orbán Viktor sem Brüsszel szemét, sem az európai pénzcsapot nem fogja kinyitni. Legfeljebb arra van esélye, hogy kinyissa a kávétejszínt és felhúzza a sliccét a folyosón, ahova kiküldik, amikor bent fontos döntések születnek – ahogy az már legutóbb is történt. Magyarország akkor lesz újra tényező az európai politikában, ha Orbán Viktort és az Orbán-rendszert Dobrev Klára szociáldemokrata kormányára és egy igazságos, európai Magyarországra cseréli. Felkészültünk a feladatra.”

Ezt a förmedvényt tudta a Gyurcsány-párt felmutatni, véleményként tálalni a magyar embereknek. Ez több, mint bicskanyitogató, ez elképesztően primitív és végtelenül aljas.

Ezek az emberek akarják irányítani Magyarországot. Azt írják, hogy felkészültek a feladatra…

Isten őrizzen!

Borítókép: A Gyurcsány házaspár (Fotó: Mirkó István)

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Egészség (50) Sport (729) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Mozi világ (440) Mozaik (83) Gazdaság (704) Mondom a magamét (7536) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Belföld (10) Történelem (18) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2786) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Vetítő (30) Heti lámpás (312) Kultúra (7) Nagyvilág (1310)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>