Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
Gyurcsány támadásba lendült

Gyurcsány támadásba lendült

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Van bőr a képén!

Amióta Gyurcsány felesége, Dobrev Klára belógatta csaliként az Európai Egyesült Államok liberális vízióját a magyar közéletbe, azóta tudatosan fűzi rá a DK minden megszólalója a mondandóját erre a nemzetállamokban gondolkodók számára rémálommal felérő őrültségre.

Vadai Ágnes televíziós szereplésben ecsetelte a DK magasztos ]]>céljait ]]>az Európai Egyesült Államok üdvözítő mivoltjáról.

Dobrev Klára pedig legfrissebb ]]>üzenetében]]> a földtámogatásokkal hozta egy platformra az „európai gyermekek” támogatását.

A DK brüsszeli előretolt helyőrsége, Niedermüller Péter már eddig is mindent megtett azért, hogy hazánkat lejárassa, és Magyarország kormányát negatív színben tüntesse fel az Európai Unióban. Az elsők között szavazta meg például baloldali társaival együtt Sargentini fércművét, és természetesen felállva tapsikolt, hogy az EPP-ben a Fideszt megpróbálták ellehetetleníteni.

Ezek után maga Gyurcsány Ferenc jelentkezett be Koppenhágából, ahová természetesen nem pihenni ment, mert ő ott is a ]]>magyar érdekeket]]> védi.

Egyértelmű, hogy a Soros-féle gépezet DK nevű fogaskereke rájött, hogy Magyarországon teljesen elveszítette a támogatását az impotens, infantilis ellenzék, ezért a frontvonalat kitolja az országhatáron túlra. Külföldről próbálja gyengíteni a kormányt.

Gyurcsány erre a pályára már ráállította a pártját, sőt, még a kedves nejét is.

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (537) Politika (1582) Nagyvilág (1310) Autómánia (61) Belföld (11) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2805) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Egészség (50) Mondom a magamét (7610) Mozi világ (440) Vetítő (30) Kultúra (9) Mozaik (83) Tv fotel (65) Tereb (146) Életmód (1) Szépségápolás (15) Történelem (18) Gazdaság (709) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (313)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>