Ma 2023 február 01. Ignác napja van. Holnap Karolina, Aida napja lesz.
gfodor.jpg

Egy népszerűtlen jegyzet

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nagyon hálás manapság G. Fodor Gáborba és a 888.hu-ba belerúgni. Nos, én ezt nem fogom megtenni.

Az internet ma megkerülhetetlen. Az online világban megjelenő tartalmak elképesztő gyorsasággal terjednek el és épülnek be a köztudatba.

Ma a fiatalok egész egyszerűen az interneten élik az életüket. Gyakorlatilag ebben a zárt és ugyanakkor mégis végtelenül nyitott térben építik fel a kapcsolataikat, identitásukat.

Azon természetesen lehet és kell is vitatkozni, hogy ez jó e így. Szerintem egyáltalán nem, de ha szeretjük, ha nem ez a mai valóság.

Hogy hogy jön ide G. Fodor Gábor és a 888.hu?

G. Fodorék ebbe a liberális (játszó) térbe szándékoznak belépni, ebben az eddig kizárólag a balibek által kisajátított térben kívánják a jobboldali, polgári kormány üzeneteit bejuttatni.

A feladat egyáltalán nem könnyű, sőt.

Létre hozni egy olyan modern, friss hangvételű online médiát, ha úgy teszik trash médiát, a nemzeti, jobb, ha úgy tetszik polgári oldalon – úgy hogy szembe kell menni nagyon sok mindennel.

Szembe kell menni nem csupán a mérhetetlenül cinikus és álszent baloldallal, hanem a polgári oldallal is. Valljuk be az a hangvétel életidegen volt a kezdetektől fogva a polgári oldalon.

Értetlenség vette körül a kezdetektől fogva a 888.hu-t, amely bevallottan a liberális 444.hu –nak kívánt tükörképe lenni.

A Tóbiás feleségéről megjelent írás végül ki is verte a biztosítékot a teljes hazai médiatérben.

Ez az írás valóban nem volt elegáns, nem volt szép. Nem is kívánom védeni, mert nem is lehet.

Sőt azzal sem értek egyet, hogy a cél – jelen esetben a (kétes) népszerűség – szentesíti az eszközt.

G. Fodor bocsánat kért.

Nézzünk bátran utána, hogy kinek volt eddig a baloldalon annyi vér a pucájában, hogy bocsánatot kérjen az általa leírtakért.

Ennyi.

Az idő eldönti, van e létjogosultsága az ilyen típusú médiának.

Rögös út az biztos.

Ezen a polgári oldalon eleddig járatlan ösvényen most egy kicsit félreléptek G. Fodorék, de hiszem és bízom benne, hogy visszatalálnak.

Lehet kezdeni a megkövezést…

Csépányi Balázs

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Tereb (142) Heti lámpás (260) Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Politika (1581) Történelem (15) Jobbegyenes (2536) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Mondom a magamét (6587) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Belföld (8) Irodalmi kávéház (516) Nagyvilág (1305) Gazdaság (675) Vetítő (30) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>