Ma 2024 április 21. Konrád napja van. Holnap Csilla, Noémi napja lesz.
Dobrev Klára és a haverok

Dobrev Klára és a haverok

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Milliók nyomában.

Mint ismert a Magyar Nemzeti Bank 15 millió forint bírságot szabott ki az Altus Portfólió Kft.-re engedély nélküli pénzkölcsönnyújtás miatt, azonnali hatállyal megtiltotta a jogsértő szolgáltatás folytatását, és bejelentette azt is, hogy az ügyben büntetőfeljelentést tesz.

Több sem kellett Gyurcsány feleségének Dobrev Klárának, - aki egyébként az Altus Zrt. vezérigazgatója - , hogy éleshangú reagálásban nekirontson az MNB-nek:

"Matolcsy szerint bűn saját pénzből kölcsönt adni pár bajba jutott rokonnak, közeli ismerősnek, az Orbánnal szembenálló Demokratikus Koalíciónak.(...)"

Na itt álljunk meg egy szóra!

Klára asszony szerint tehát teljesen természetes dolog , hogy a cége az Altus, kvázi pénzintézetként működve több tízmillió forinttal támogatja azt a Demokratikus Koalíciót, akinek történetesen a férje Gyurcsány Ferenc az elnöke.

És akkor még a jelenleg előzetesben csücsülő Czeglédy Csabának nyújtott "baráti" 80 millió forintos segítségről nem is beszéltünk. Úgyhogy kedves Klára, jobban teszi, ha szembenéz azzal, hogy már nem azok a szelek fújnak, amikor csak úgy, minden retorzió nélkül, követhetetlenül, zavaros körülmények között lehet pénzeket átjátszani "bajba jutott rokonoknak, közeli ismerősöknek" na és persze pártoknak.

Tudjuk nehéz ezt elfogadni, főleg az Ön családi háttérével, de lassan el kellene kezdeni.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Heti lámpás (312) Politika (1582) Sport (729) Kultúra (7) Mozaik (83) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Mondom a magamét (7549) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Gazdaság (705) Tv fotel (65) Belföld (11) Történelem (18) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Vetítő (30) Tereb (146) Nézőpont (1) Jobbegyenes (2789) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>