Ma 2023 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Csúnyán megtámadták Gubás Gabit

Csúnyán megtámadták Gubás Gabit

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Szégyelld magad, Áron! 

]]>Arany Medál-díjat]]> kapott az ElkXrtuk című politikai krimiben Dobrev Klárát alakító Gubás Gabi és a baloldali tüntetések egyik jellegzetes alakja, Molnár Áron is. A történet azért érdekes, mert Molnár nem gratulált Gubás Gabinak a díjhoz, mert szerinte szerepet vállalt egy propagandafilmben. Mondja ezt ő, aki minden baloldali videóklipben, minden baloldali megmozduláson nyíltan nekitámad a kormánynak, és módfelett hangosan a baloldali narratívát képviseli. De ez ugye nem baj, mert a liberálisok csak annyira liberálisok mindig, ameddig az ő véleményüket képviseli valaki, amint egy kicsit eltérő a vélemény, azonnal fasisztáznak, bugrisoznak satöbbi. Most is ez a helyzet. Ráadásul úgy, hogy Gubás Gabi nem állt a kormányoldal mellé, csak színésznőként ]]>eljátszott]]> egy szerepet, méghozzá pazarul. Ezért lett megvetendő személy a vérbalosok szemében.

Molnár Áron a Facebook-oldalán meg is indokolta a saját hülyeségét:

„(…) Az én kérdésem csak annyi, hogy vajon amikor elolvasta Gabi a forgatókönyvet és odajutott, amikor Dobrev Klára azt mondja, hogy »járulékos veszteség, ha az ártatlanul arra járó emberek is veszélybe kerülnek, miután a rendőrök lecsapnak a tüntetőkre«, akkor vajon elgondolkodott-e színészként, hogy ez igaz-e? Hogy ez valóban elhangzott-e? Rákérdezett-e? Utánajárt-e? Ahogy azt egy valódi színész tenné. És vajon gondolsz-e, Gabi, arra a bűntudatra, amikor rákérdeznek majd a gyerekeid, hogy ez tényleg így történt-e? Lesz egyáltalán egy szemernyi bűntudatod is, hogy hazudtál, hogy nem néztél utána? (…)”

Ez mindennek a teteje. 

Kedves Áron! Szerinted kitől kellett volna megkérdeznie Gubás Gabinak, hogy így hangzottak-e el ezek a mondatok? Talán Szilvásy Györgytől, esetleg Gál J. Zoltántól, vagy ne adj’ isten, Hann Endrétől? Bizonyára ők hiteles választ adtak volna erre a kérdésre. Ha ők azt mondták volna, hogy Dobrev Klára azt mondta akkor, hogy minden egyes tüntetőnek adjanak a rendőrök egy szál rózsát, az hihető lett volna, kedves Áron?

Komolytalan ez az egész. Azokat az embereket minősíti ez az ismételt kirohanás, akik egy színészt azért bántanak, mert csodálatosan játszott egy bizonyos szerepben. A baloldal nem képes megemészteni ]]>Kálomista Gábor filmjét]]>, ez tisztán látszik.

Ha valakinek, akkor neked kell majd elszámolni a gyermekeid előtt, amiért szolgamód meghajoltál a hazug liberális eszme előtt úgy, hogy közben saját színésztársadat és saját hivatásodat támadtad meg.

Szégyelld magad, Áron! 

Csépányi Balázs - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (6) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (531) Politika (1581) Jobbegyenes (2718) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Heti lámpás (279) Életmód (1) Nagyvilág (1309) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Belföld (10) Vetítő (30) Flag gondolja (34) Gasztronómia (539) Sport (729) Mozaik (83) Történelem (16) Egészség (50) Tereb (146) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7235) Gazdaság (693)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>