Ma 2024 április 15. Anasztázia, Tas napja van. Holnap Csongor napja lesz.
Örök kölcsön, csak most, csak önnek!

Örök kölcsön, csak most, csak önnek!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
A hülyének is megérné! És Önnek?

Soros György újabb cikkben aggódik az Európai Unióért. Most a német Spiegelben reklámozza remekbe szabott ötletét, miszerint egy lejárat nélküli kötvény kibocsátásával oldhatná meg az Európai Unió a koronavírusból fakadó válságot. Szokatlan idők szokatlan döntéseket kívánnak – írja a fáradhatatlan filantróp, tőle egyáltalán nem szokatlanul. Mit is ajánl most kiterített gyékényén az üzletember?

Egy olyan hitelt, amelynek csak a kamatait kellene törleszteni, igaz azt az idők végezetéig. Csekélyke összegről, mintegy 1000 milliárd euróról lenne szó. Ha a klímaváltozás problémáit is egy füst alatt rendezni akarja Brüsszel, akkor még egyszer ekkora összeget kell előteremteni – teszi hozzá. Mégpedig egy örök kölcsönből.

Soros a cikkben szépen elhúzza a mézesmadzagot, történelmi példákat ismertet, majd kijelenti: ha az Európai Unió erre nemet mond, akkor folytatódik a közösség hanyatlása. Soros György akár egy televíziós reklámműsorban is felléphetne, látunk ilyeneket több csatornán is.

– Itt a soha vissza nem térő lehetőség: Örök kölcsön csak most, csak önnek – mondhatná, heves gesztikulálás kíséretében. – Ha most igent mond az ajánlatra, akkor a tőkét nem, csak a kamatot kell megfizetnie. A lejárati idő végével nem kell foglalkozni, az ugyanis soha nem jön el, így nem kell hozzá naptárt vásárolni, melynek összegét már meg is spórolta, aki igent mond az Örök kölcsönre – hangsúlyozná a kamerába a milliárdos. Majd jöhetne egy-két bejátszás, megszólalhatna például Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság korábbi elnöke.

Elmondhatná, hogy Soros György ajánlataiban soha nem lehet csalódni, ő egyszer majdnem egy porszívót is vett tőle. Hazánkfiai közül is biztosan szívesen állnának be a sorba. Gyurcsány Ferenc ezúttal teljesen őszintén magyarázhatná el, hogy nincs is jobb annál, mint egy életre eladósítani az országokat, mert akkor nem csak a fiaink, de még az unokáink és az unokáink unokái is megemlegetnék emlegetnék ezt a csodálatos üzletet. Az Örök kölcsön az maga az örök emlékezet, ami már majdnem olyan, mint az örök élet.

– Ha unja a hanyatlást, ne spekuláljon, hanem vegye fel a telefont és kérje az Örök hitelt. Ne feledje! Csak egyszer kell igényelnie, és örökre az öné marad – szólna a milliárdos ajánlata. A hülyének is megérné! És önnek?

Kiss Gergely - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (7) Tv fotel (65) Tereb (146) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Nézőpont (1) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7536) Szépségápolás (15) Heti lámpás (312) Autómánia (61) Vetítő (30) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Mozaik (83) Belföld (10) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2786) Gazdaság (704) Sport (729) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>