Ma 2022 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
Nigel Farage: Merkelnek vége

Nigel Farage: Merkelnek vége

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Nagyon komoly pofont kapott a német kancellár.

Nigel Farage szerint Angela Merkel pályafutásának vége. A brit politikus szerint a német kancellárasszony bukását a saját elhibázott migrációs politikája okozta.

A Brexitet, a britek EU-ból történő kilépését kezdeményező brit politikus,]]> az amerikai Fox News ]]>hírcsatornának adott szokásos heti interjújában az Angela Merkel és Horst Seehofer között a migránsok miatt kialakult német belpolitikai válsággal kapcsolatban úgy vélte, hogy az valójában annak a jele, hogy a kancellár elkerülhetetlenül megbukott.

A szokásához híven rendkívül szókimondó stílusban megnyilatkozó Farage szerint a bukásáért Merkel csakis saját magát, mégpedig a saját "idióta" migrációs politikáját okolhatja. 

Ő volt a legerősebb európai vezető, aki több, mint egy évtizeden át hatalmon volt. Ő volt a vezető alakja, nemcsak Németországnak, hanem az egész Európai Uniónak. De egyetlen egy döntéssel lerombolta a hitelességét és a karrierjét is. Azzal a döntéssel, ami a modern kor nyugati vezetői által eddig meghozott legrosszabb döntés volt, amely szerint annyian jöhetnek a migránsok az EU-ba, ahányan csak akarnak"

- mondta Farage, aki szerint Merkelnek a bevándorlókat korlátlanul beengedő politikája miatt érte el az AfD a 20 százalékos támogatottságot a német szavazók körében.

A brit politikus emlékeztetett arra is, hogy a migráció miatt következett be a Brexit, azaz a britek kilépése az EU-ból, illetve legutoljára az új olasz kormány is emiatt a probléma miatt emelkedett hatalomra.

Nigel Farage szerint most pedig Angela Merkelen van a sor, hogy befejezze politikai pályafutását a bevándorlás és a migránsok miatt:

Merkelnek két hete van, hogy rávegye az Európai Uniót egy új irányra.  Az viszont elég valószínűtlennek tűnik, hogy ő -   aki személy szerint kinyitotta az EU kapuit a migránsok előtt - képes lenne a kemény fellépés mellett dönteni. Úgyhogy neki vége van."

Vincze Viktor Attila - ]]>www.888.hu ]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1581) Kultúra (6) Belföld (8) Gazdaság (667) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (513) Autómánia (61) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Titkok és talányok (12) Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1464) Mozaik (83) Jobbegyenes (2428) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Egészség (50) Tereb (142) Mondom a magamét (6339) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Életmód (1) Mozi világ (440) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>