Ma 2020 június 06. Norbert, Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.
Kövér azonnal reagált Hadházy parlamenti molinózására

Kövér azonnal reagált Hadházy parlamenti molinózására

Flag

Szöveg méret

4
Átlag: 4 (1 szavazat)
Köszönjük Házelnök úr!

A parlamenti munka méltóságáért folyamatosan aggódó ellenzék egyik képviselője ma ismét megzavarta a parlament tekintélyét.

A parlamenti munka méltóságáért folyamatosan aggódó ellenzék egyik képviselője ma ismét megzavarta a parlament tekintélyét.

Hadházy Ákos a karzatról a következő szövegű táblát engedte Kövér László házelnök mögé: „STOP PROPAGANDA”.

Kövér László azonnal ragált. Ezt mondta: „Attól tartok ez még az ülés megzavarásának minősül.

Felszólítom, hogy sürgősen hagyja abba. Illetve tájékoztatom, hogy az ülésről a mai napon kitiltom.

Dacára annak, hogy a propaganda befejezésre ad utasítást, ennek ellenére megadom a szót Gyurcsány Ferencnek” – szúrt oda levezető elnöki jogát gyakorolva, utolsó mondatában Hadházynak.

Hadházy Ákos a mai botrányos molinólógató akciója után a Facebookon osztotta meg véleményét.

„Ez a „Parlament” már nem az az Országgyűlés, amelynek munkájában érdemes lenne részt venni. A magát Istennek képzelő Fidesz az októberi akcióm után ismét durván szigorította a játékszabályokat, az országgyűlési képviselők durva jogfosztását eredményező törvénymódosításokat fogadott el.”

Ha a Hadházynak az Országgyűlés rendjét fenntartani hivatott jogszabálymódosítás a képviselők durva jogfosztásának minősül, az demokráciában az ő egyéni szociális problémája. Mai akciója ettől még ugyanúgy megzavarta a parlament tekintélyét, mint a tavaly októberi, amikor éppen káromkodott a molinóján. Kövér László röviden lezárta az ügyet, s továbblépett az ülés vezetésében.

Megőrizve a parlament tekintélyét.

Horváth K. József -]]> www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Tv fotel (65) Tereb (140) Mozi világ (440) Gazdaság (651) Emberi kapcsolatok (36) Belföld (5) Flag gondolja (33) Egészség (50) Kultúra (6) Jobbegyenes (1772) Irodalmi kávéház (486) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1450) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Titkok és talányok (12) Politika (1571) Heti lámpás (240) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (4571) Életmód (1) Történelem (14) Vetítő (37) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>