Ma 2021 január 26. Vanda, Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.
Íme a patkányozós Bangóné Borbély Ildikó

Íme a patkányozós Bangóné Borbély Ildikó

Flag

Szöveg méret

2
Átlag: 2 (1 szavazat)
Mai kishalunk volt plakátlány, kapcsolatba került a Leader-üggyel és a helyesírással is meggyűlt a baja.
Mai kishalunk volt plakátlány, kapcsolatba került a Leader-üggyel és a helyesírással is meggyűlt a baja. Ki más lehetne, mint a patkányozós Bangóné Borbély Ildikó. Főhősünk Hende Csaba lesz, aki a leghosszabb ideig volt honvédelmi miniszter.

Az MSZP-s Bangónét a Hír TV is megtalálta, amikor a Bihar Sárrét Összefogás Vidékfejlesztési Nonprofit Kft-t vezette. A szoci politikus úgy vett fel üzemanyagköltséget, hogy nem is volt jogosítványa. Természetesen menekült kameránk elől.

A válasz persze megvolt , minden törvényes. Az etikai kérdések nem számítottak. A nyomozás nem maradt el, Bangónét is kihallgatták.

A kampány nem volt sikeres, Bangóné nem jutott be az országgyűlésbe, maradt a Hajdú-Bihar megyei Önkormányzat tagja. Lehet, hogy nem volt elég pénzük óriásplakátra?

Köszönjük Ildikó, a jósnő szerepet bízza inkább másra. A szoci politikus végül 2014-ben bejutott a Parlamentben, persze nem egyéniben, csak listán jutott neki hely. Azóta is tolja a verőasszony szerepet és néha kifordul önmagából. Töltöttkáposztát is árult képviselőtársainak. Majd megsértődött és rohant Kálmán Olgához.

Azt gondoltuk, ettől már nincs lejjebb. De volt. Bangóné lepatkányozta a kormánypárti szavazókat.

Bangóné nem bírt magával. Akcióiban inkább saját magát járatta le, pláne ha helyesírásról volt szó.

A műsor második részében Hende Csaba volt honvédelmi miniszter pályafutásának elemeit idézzük fel. A jogász végzettségű politikus az MDF-ben kezdte, majd a Fideszben folytatta.

Teljes adás:

]]>www.hirtv.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Irodalmi kávéház (503) Mozi világ (440) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171) Életmód (1) Kultúra (6) Történelem (14) Tv fotel (65) Autómánia (61) Jobbegyenes (1953) Sport (729) Mozaik (83) Vetítő (37) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15) Heti lámpás (249) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Nagyvilág (1453) Mondom a magamét (5059) Tereb (140) Gazdaság (656) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>