Ma 2020 augusztus 10. Lőrinc napja van. Holnap Zsuzsanna, Tiborc napja lesz.
Demeter Márta eszement őrjöngésbe kezdett

Demeter Márta eszement őrjöngésbe kezdett

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Mit képzel magáról ez a nő?

"Miért tennék vallomást" Demeter Mártát, az LMP parlamenti képviselőjét hivatali visszaéléssel gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség, azonban a politikusnő a mai sajtótájékoztatóján továbbra is kötötte az ebet a karóhoz, miszerint semmilyen törvénytelenséget nem követett el és nem is tesz vallomást. Ismert, hogy kedden vádat emelt a Központi Nyomozó Főügyészség Demeter Márta LMP-s országgyűlési képviselő ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az ügyészség által idézett vádirat szerint a képviselő törvényi kötelezettségét megszegve nem nyilvános adatokat adott ki, amikor a Magyar Honvédségtől szerzett információkat a közösségi oldalán kiposztolta.

Az LMP társelnöke egyelőre nem tett vallomást. Tettét a törvény 3 évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti, de ha beismerő vallomást tesz, az ügyészség csak pénzbüntetés kiszabását fogja indítványozni. Úgy tűnik, hogy Demeter Márta számára minden más fontosabb, mint az az ügy, ami miatt akár három évre is börtönbe zárhatják, hiszen mai sajtótájékoztatóján Erdogan és Orbán Viktor ostorozása volt a központi téma. Mivel a helyszínen tartózkodó újságírók inkább a bírósági ügyére voltak kíváncsiak, Demeter kénytelen volt ezekre a kérdésekre válaszolni.

A PestiSrácok.hu kíváncsi volt, hogy az LMP politikusa a tények ismeretében vajon miért nem tesz beismerő vallomást az ügyben, hiszen akkor pénzbírsággal megúszná az ügyet. A politikus azonban kérdésünkre kérdéssel válaszolt: Miért tennék vallomást? Ők gyanúsítanak engem, én pedig kíváncsian várom, hogy mivel állnak elő. Egyelőre semmivel nem álltak elő…

Ezt követően megkérdeztük, hogy semmiben nem érzi-e magát hibásnak, a kérdésre Demeter Márta így reagált: Nagyon sokszor elmondtam, hogy én nem követtem el bűncselekményt, nincs miről alkudoznom. Kíváncsiak voltunk arra is, hogy lemond-e országgyűlési mandátumáról, azonban erre sem kívánt érdemben válaszolni, hiszen Demeter szerint ez egy hipotetikus kérdés és kijelentette, hogy az igazam tudatában állok bármilyen eljárás elé.

A jelen lévő újságírók feltették a kérdést, hogy nem kíván-e bocsánatot kérni az érintettektől, akiket jogtalanul sározott be a közvélemény előtt, azonban Demeter elmondása szerint nincs miért bocsánatot kérni, amit a múltban már többször leszögezett.

Szabó Gergely -]]> www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (140) Rejtőzködő magyarország (171) Mozi világ (440) Egészség (50) Tv fotel (65) Belföld (5) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1451) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Sport (729) Vetítő (37) Politika (1571) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Életmód (1) Történelem (14) Gazdaság (652) Irodalmi kávéház (489) Heti lámpás (243) Jobbegyenes (1817) Mondom a magamét (4715)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>