Ma 2022 szeptember 29. Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.
A sorosista Guardian szerint ki kéne rúgni Magyarországot az Európai Unióból

A sorosista Guardian szerint ki kéne rúgni Magyarországot az Európai Unióból

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezek nem sz@roznak!

A liberális Guardian friss publicisztikájában gyakorlatilag kerek-perec azt mondja: ki kellene rúgni Magyarországot az Európai Unióból, csak mert józanabb álláspontot képvisel a migráció ügyében Brüsszelnél. Mutatjuk a részleteket!

A Guardian szélsőliberális brit lapban Owen Jones publicista nem teketóriázik:]]> kijelenti, ]]>hogy azonnal ki kell zárni Magyarországot az Európai Unióból.

A szerző többek között azon friss szabályozások miatt sivalkodik, amelyek egyébként Magyarország biztonságát szolgálják, úgy mint a 25 százalékos ]]>bevándorlási különadó,]]>amelyet a bevándorlást segítő szervezeteknek kell fizetniük.

Emellett a demokrácia csorbulását is felrója a szerző Orbán Viktornak, annak ellenére, hogy mindent kétséget kizáró, harmadik kétharmados kormányzati ciklusát kezdi a kormány, és – mint az többek között ]]>a nemzeti konzultációból]]> is látszik – az ország döntő többségének támogatását tudhatja maga mögött.

A publicista előhúzza a már jól ismert antiszemita-kártyát is Soros Györggyel kapcsolatban. Több alkalommal kiveséztük már a 888-on, miért ostobaság Soros György tevékenységének kritikáját összemosni az antiszemitizmussal, erről például ]]>ITT]]> vagy ]]>ITT]]> lehet többet olvasni.

A legutolsó bekezdésében azért érdekes gondolatkísérletbe kezd a szerző, hiszen a Brexitet például "válságosnak" titulálja, és ez alapján elég ellentmondásos az unió további szalámizása mellett kardoskodni. Főleg, ha figyelembe vesszük a következőt: ha mindenkinek el kéne hagynia az Európai Uniót, aki kicsit is Brüsszellel ellenkező álláspontot hirdet (azaz az összes V4 ország, és most már Olaszország és Ausztria is), akkor hamar egyedül találnák magukat a nyugat-európai államok.

Forisek Ádám - ]]>www.888.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Heti lámpás (260) Mondom a magamét (6339) Gazdaság (667) Tereb (142) Flag gondolja (33) Vetítő (30) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Egészség (50) Kultúra (6) Politika (1581) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (513) Mozaik (83) Történelem (15) Titkok és talányok (12) Életmód (1) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2428) Nagyvilág (1464) Mozi világ (440) Belföld (8)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>