Ma 2022 január 24. Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.
A baloldal Magyarország kárára akart előnyhöz jutni

A baloldal Magyarország kárára akart előnyhöz jutni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Rogán Antal végre keményen visszaszólt az ellenzéknek!

A baloldal Magyarország kárára akart előnyhöz jutni azzal, hogy az uniós támogatások megvonását szorgalmazta

– mondta a miniszterelnök kabinetfőnöke aki Hír TV-ben vasárnap este a Bayer show vendégeként kifejtette, hogy a magyar vállalkozásokat, a magyar gazdákat sújtotta volna a támogatások visszatartása. – A baloldal ezt is elfogadta volna azért, hogy a 2022-es választást megnyerhesse – tette hozzá.

Rogán Antal szerint a héten létrejött megegyezés az uniós költségvetésről és a helyreállítási alapról a józan ész győzelme, hiszen járvány idején a gyorsaság számít, a segítséget tehát nem szabad politikai feltételekhez kötni. – Soros György most emiatt csalódott, és ha a gazdi csalódott, akkor bizonyára a baloldal sem elégedett az eredménnyel – fogalmazott a fideszes politikus.

Rogán Antal elítélte, hogy Brüsszel ilyen helyzetben, a válság közepette is gender- és migrációs akciótervvel hozakodott elő.

Az okok világosak, hiszen a baloldal szavazati nyereségre számít a bevándorlásból, és vannak olyanok is, akik a nemzetek megszűnésére számítanak, mert azokat a céljaik akadályának tekintik. Magyarország álláspontja ugyanakkor egyértelmű: a migránsok letelepítésére szánt forrásokat a családoknak kell adni – mondta Rogán Antal.

A kormánypárti politikus azt is hangsúlyozta, hogy

Magyarország nem ellenzi az uniós eljárást, ha valaki csal, nem tartja be a költségvetési szabályokat, megsérti az EU költségvetési elveit, de a politikai zsarolást elveti.

A miniszterelnöki kabinetfőnök szerint nem véletlen, hogy épp Magyarország és Lengyelország a támadások célpontja. Európában ma ebben a két államnak van tisztán jobboldali vezetése, másutt a baloldal is kormányzati szerephez jutott – tette hozzá.

Rogán Antal a járvány elleni védekezést értékelve elmondta, hogy a magyar egészségügy az ellenzéki vádakkal ellentétben jól teljesít, a kormány pedig mindent tőle telhetőt biztosít ehhez, a szükséges eszközöktől kezdve a béremelésig. A határok nélküli Európában a járvány hihetetlen sebességgel terjed, sok állam a magyarországinál lényegesen szigorúbb intézkedésekre kényszerült.

A politikus azt is közölte, hogy december végén már több százezer adag vakcina érkezhet, amelyet a védekezésben dolgozók kapnak majd.

Ezt követően a biztonságosnak ítélt oltóanyagok közül a leggyorsabban érkezőhöz lehet majd hozzájutni elsőnek, de az oltás önkéntes lesz, jelentkezni kell majd érte – mondta Rogán Antal.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Mondom a magamét (5836) Gazdaság (663) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Nagyvilág (1464) Heti lámpás (256) Egészség (50) Vetítő (30) Politika (1579) Szépségápolás (15) Tereb (139) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Történelem (14) Sport (729) Belföld (6) Jobbegyenes (2203) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Irodalmi kávéház (509)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>