Lehet találgatni. Azt hittük, hogy miután ]]>az ellenzék jókora vereséget szenvedett]]> a kormányzó pártoktól, némileg észhez térnek a futóbolondok és csendes őrültek. Teljesen mindegy, hogy a Fideszre ennyivel vagy annyival szavaztak kevesebben, rájuk bezzeg mennyivel többen, és hová lejtett a pálya, merthogy a mai városi legenda szerint ]]>az új választási törvényt a Fidesz direkt magára szabta]]>. Egyik riporter sem kérdezte meg, hogy ha az előző választásnál semerre nem lejtett a pálya, akkor miképpen verték már akkor is cipóvá a szocialistákat?

Az a baj, hogy a választás éjszakáján láttuk, nem lesz itt nyugalom egy percre sem. És aki azt hitte, hogy az ellenzék ebben a helyzetben visszavonul elemezni vereségének okát, nagyot tévedett. A győztes kihirdetése után beteges verseny kezdődött, ki tud nagyobbat mondani, és ki múlja alul esztelenségben a másikat. A versenyt Gyurcsány Ferenc nyerte, aki ellenzéki pártelnökként nekiesett egy újságírónak, aki speciel a Hír TV-nél dolgozik. Gyurcsány akkor már a nyilvánvaló vereség elől menekült őrjöngő monológjába. A Hír TV-ről elsivalkodta, hogy a Fidesz bunkója, a riporter ócska ember, aki nagyon fogja szégyellni magát, nem újságíró, nem pártatlan és így tovább. Mindent kikiabált magából, ami éppenséggel őt jellemezte, és nem az újságírót.

Gyurcsány minden ellenőrzést elvesztett maga fölött. Egyszerre játszotta az okos és megfontolt véleményvezért, valamint az illetlen kisfiút, aki, amikor a vendégek hozzákezdenek a vacsorához, kiugrik az asztal alól és a pucér fenekét rázogatja feléjük. Gyurcsány is lerántotta lelki alsóját és meredt szemmel, mint aki a jövőbe lát, megjósolta, hogy ]]>Orbán nem fogja kitölteni a harmadik ciklusát]]>. Ekkor rájött, hogy nem tudott a lotya szájának parancsolni, és gyorsan hozzátette, legalábbis ő mindent meg fog tenni ezért. Nem ismeri el a választás legitimációját, mert Magyarországon vége a demokráciának, a jobboldalon hatalmas médiafölény van és egyébként is esik az eső, a hóról nem is szólva. Tényleg nevetséges, amint egymást licitálják túl, hogy a negyvenöt százalékos Fidesz-győzelmet miképpen lehetne törvénytelenné minősíteni, de legalábbis kisebbíteni. Gyurcsány pedig elgondolkodhatna, hogy az őszödi beszédben mely főszerkesztőkre gondolhatott, akikkel együtt huzigálják majd az országot kifelé a sz…ból. Az EBESZ is kipréselt magából egy rosszallást, hogy nem lehetett a roma szavazókat látni a választásokon. Forduljanak bizalommal a Jobbikhoz, többrendbeli feljelentést fontolgatnak romák lefizetése ügyében.

Mesterházy Attila hűségesen csaholt Totó kutya, illetve Gyurcsány Ferenc nyomában és beállította a leggusztustalanabb politikus országos rekordját. Történt ugyanis, hogy Mesterházy megint úgy gondolta, olyan nagyot kéne mondani, amitől Feri álla is leesik. Ezért megparancsolta magának, hogy vegye fel a rettenthetetlen államférfi pózát, belenézett a kamerába és közölte, elismeri a választás eredményét, de ]]>nem gratulál a győztesnek]]>. Mert, és felsorolta a lejtő pályától a rab Magyarországig hirtelen az összes hazug közhelyet, amiket már előző nap elküldtek a világsajtónak és pártfogó barátaiknak a tengerentúlra. Érdekes helyzet, hogy az állítólag nyugatos és haladó baloldali pártokban nincs annyi (nem tisztesség, mert ezt Simon Gábor óta felejtsük el) illem (ezt pedig a Gyurcsány–Vadai kettős rég eljátszotta) és civilizáció (ezt a Gőgös Zoltánok meg elfényképezgették), hogy ezt megtegyék. Szóval akkor mi nem volt Mesterházy, Gyurcsány és Bajnai? Úriemberek nem voltak. Pedig a zakót már megkapták hozzá.

mno.hu - Seszták Ágnes

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>