Miket beszélek én, ez nem az a korszak.]]> Ez napjaink csapata.]]> Mesterházy Attilával, Bajnai Gordonnal, Gyurcsány Ferenccel és segítő családtagként a liberális kormányban reménykedő Fodor Gáborral. Egy évvel ezelőtt erről még szó sem volt. Ferivel soha, Gyurcsánnyal nem, Gyurcsány Ferenc bukott politikus, hibbant milliárdos, vele aztán Isten mentsen. Engem ugyan nem kérdeztek, mert én még ennyi időt sem adtam a színvallásig. Most aztán égnek az elemzők kezei alatt a számítógépek, hogy mi lesz.

Hogy Feri mennyit hoz, mennyit visz, ki jön vele, és ki nem, és ki lesz a miniszterelnök, mert senki ne gondolja komolyan, hogy amikor Gyurcsány lazán leattilázza szegény Mesterházyt mint miniszterelnök-jelöltet, igen az övét is, az elég vérfagyasztó üzenet. Látjuk a metakommunikációt, ami szavakban nincs jelen, de nézésben, gesztusban annál inkább. Szóval nem esküdnék meg Attilácska miniszterelnökségére.

Lesz még itt meglepetés és rögtönzés. Az már így is meglepetés, hogy]]> Bajnaiba ]]>például beleöltek egy rakat pénzt, és ennyi jött ki belőle. Ha Mesterházynak volnék, óvatos lennék és védeném a hasamat erősen, mert a macskák idekapnak először, ha támadnak. Gurmai cica hazalátogatása viszont elképesztő méreteket öltött. A tévések előzékeny kérdésére, hogy megszüntetnék-e a gyed extrát, ha győznének, ]]>azonnal rávágta, hogy persze.]]> Utóbb fejére olvasták, mekkora butaságot mondott, és ekkor Zita cica úgy viselkedett, ahogyan az egy vérbeli ]]>MSZP-stől elvárható]]>. Az egészet tagadta, majd amikor megmutatták, mit is mondott, két marhasággal igyekezett menteni a nyilvánvalót: az egyik, hogy ők a gyed extrát már réges-régen kitalálták, ami tételesen nem igaz, a másik, hogy nem megszüntetni akarják, hanem bizonyos korrekciókkal még jobbá tennék. Ilyenkor mindenki azt kérdezi, mit korrigáltatok, amikor hatalmon voltatok, csak nem arról volt szó, hogy egyszerűen megkurtítottátok a gyedet? Egyébként, ha nem jön be az egyik képtelenség, majd bejön a másik.

Az MSZP-nek valahol van egy titkos spájza, ahol ott sorjáznak a polcokon az előrecsomagolt ötletek és a bezacskózott kampánytervek. Itt faragták ]]>Orbán Viktor hungarocellszobrát]]>, itt tárolják bérmunkában Vadai szemfestékeit, itt festik a táblákat, hogy négyszáz, négyezer, négyszázezer vagy négymillió ember éhezik széles-e hazában. Hogy melyiket hordozzák körbe, az attól függ, hogy a Fidesz-kormány éppen milyen ]]>gyermek- és családvédő intézkedéseket hoz]]> az adott időben. Örömmel újságolták az MSZP-sek, milyen nagyszerű, hogy a Fidesz által elvett ingyenes utazást a 65 éven felüliek visszakapják a BKV-járatokon. Na, itt mellényúlt a polcon a képviselő, aki ezt előadta. Sajnos, az illető nemigen jártas az interneten, különben tudná, hogy a fórumozók mennyire haragszanak a Fidesz-kormányra, amiért nem vonta meg a 65 éven felüli „nyuggerek” ingyen utazását a BKV járatain. Vagy csak nem látnak el az Audiból a hatos villamosig. Most lepucolták azt a csodafegyvert, ami mögé odaállt Ferge Zsuzsa és Surányi György is. Ferge közreműködése még magyarázható, de hogy a bankár Surányi szerint miért lenne nagyszerű]]> kilencmillió segélyezettet pénzelni]]>, arra csak minden PC-t nélkülöző elképzeléseink vannak. Az úgynevezett létpénz mindenkinek járna, nem kéne egy szalmaszálat sem keresztbe tenni érte. Az első próbaév 6000 milliárdos kiadását az MSZP milliomosai fizetik, önként, a nép iránti szeretetükből.