www.flagmagazin.hu
Közzétette: www.flagmagazin.hu (https://flagmagazin.hu)

Címlap > Flag-gasztro magazin: Húspástétom

9037f62b9dcf6364c8d5f9b409d4a8ff.jpg

Flag-gasztro magazin: Húspástétom

2011 január 07. Flag

Szöveg méret

  • 0
Még nincs értékelve

Húslevesben főtt és megmaradt húsokból, zöldségekből készül ez a pástétom. Frissen sült forró pirítóssal, ropogós zöldségekkel kitűnő vacsora válik belőle!

Hozzávalók:

  • Levesben főtt hús
  • Főtt répa
  • 1 kisebb fej nyers vöröshagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 2-3 ek. Tejföl
  • Só, bors
  • Ízlés szerint mustár
  • Igény szerint főtt tojás
 
 
A főtt húst lefejtjük a csontról, és a főtt répával együtt késes betétű robotgépben/hagyományos darálóval ledaráljuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és annyi tejfölt, hogy kenhető, stabil masszát kapjunk.
 
Sóval, borssal, mustárral ízesítjük, esetleg felkockázott főtt tojással dúsítjuk.
 
Hagyjuk a hűtőben érni néhány órán át.
 
 
Szerző: 5PL 
 
További receptek, információk itt találhatóak: 
]]>http://maxkonyhaja.blogspot.com/]]> 
]]>http://thechefviki.blogspot.com/]]> 
]]>http://garffyka.blogspot.com/]]>
Magyar Menedék

Ajánló