Ma 2021 május 12. Pongrác napja van. Holnap Szervác, Imola napja lesz.
0fa4b7f8ce0271cb809791e4b959d42f.jpg

Amerikából jelentem LX. - Az UFO-kat a nukleáris fegyverek érdeklik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A hétfői nap folyamán hét, valamikor az Amerikai Légierő szolgálatában álló tiszt tartott sajtótájékoztatót Washingtonban. Elmondásuk szerint, bizonyítékuk van arra, hogy a földönkívüliek az elmúlt évtizedek során gyakorta megjelentek a világ legnagyobb és legfontosabb nukleáris hadi létesítményei környékén.

Meglátásuk szerint az UFO-k üzenni szerettek volna az emberiségnek.

]]>]]>

A sajtótájékoztatón, melyet a National Press Club-ban tartottak, a hét katonatiszt saját és beosztottaik által tapasztaltakat osztották meg az újságírókkal. Állításuk szerint, az ismeretlen repülő objektumok az 1960-as évek óta, egészen az 1980-as évek végéig állandó látogatói voltak a nukleáris kilövőállomásoknak, nukleáris fegyverraktáraknak.

A hét megszólaló közül hárman a saját szemükkel ugyan nem látták a földönkívülieket, de tapasztalták a kilövőállomások fölött lebegő járművek hatását. Az egyik alkalommal, a montana-i Malmstrom Légibázison az UFO-k átmenetileg hatástalanították az atomfegyverek egy részét. Ez az eset 1967-ben történt.

A sajtótájékoztatón elhangzott tanúságtételek egy része már megjelent könyvekben, tudományos folyóíratokban, ám ez az első eset, hogy teljes publicitást kaptak, többek között a CNN élőben is közvetítette az eseményt. Sokan úgy gondolják, eljött az ideje, hogy az amerikai kormány színt valljon az UFO tevékenységgel kapcsolatban.

'Meg vagyunk győződve róla, hogy a földönkívülieket az atomfegyverkezés vonzotta hozzánk, s ez a II. Világháború utáni években kezdődött. A sajtótájékoztatón résztvevő 7 személyen kívül további 120, a hadsereg szolgálatában álló tiszt látta, tapasztalta valamilyen formában a földönkívüliek jelenlétét. Azt gondoljuk, a fegyverek hatástalanítása esetében az idegenek üzenni akartak. Figyelmeztetni akartak minket, hogy a tűzzel játsszunk. A fegyverkezés elpusztítja saját fajunkat és a Földet. Ugyanezt az üzenetet az oroszok is megkapták.'-mondta Robert Hastings, a sajtótájékoztató szervezője.

]]>]]>

Robert Salas, a Légierő nyugalmazott kapitánya az 1967-es incidensről könyvet is írt. Épp az esedékes teendőit látta el az atombomba kilövőállások alatti irányítótermekben, amikor az egyik őr jelezte, hogy az állomás fölött egy vörös, világító, repülő tárgy lebeg hangtalanul, mely legalább 30 láb (9 m) átmérőjű.

'Azonnal hívtam a felettesem, miközben láttam, hogy a kapcsolótáblákon a fegyverek úgynevezett 'no-go condition'-re kapcsoltak, vagyis kilövésre alkalmatlan üzemmódba. A repülő szerkezetek hatástalanították őket. A feletteseink  utasítottak minket, hogy erről az esetről senkinek se beszéljünk.'

Charles Halt, nyugalmazott ezredes 1980. decemberében, az észak-angliai Bentwaters és Woodbridge Királyi Katonai Bázisok fölött látott UFO-kat. 'Talán legjobban úgy írhatnám le ezeket a repülő tárgyakat, hogy egy szemre emlékeztetnek. Vörösen világított, középen egy sötét pupilla. A vörös fény hunyorogni látszott, miközben úgy tűnt, forró, olvadt fém csöpögött a repülő tárgy oldalán. Hangtalanul lebegett a fák fölött. Néha feljebb, majd lejjebb ereszkedett, s egyszer csak úgy tűnt, felénk közelít. Mi is megpróbáltunk közeledni felé, de ekkor a földek irányába távolodni kezdett, majd hirtelen öt, fényes, fehér gömbre szakadt és eltűnt. Megpróbáltunk a földeken kutatni a nyomai után, mert úgy tűnt, lepotyogtak róla darabkák, de az égvilágon semmit sem találtunk.'

Nem ez volt az egyetlen eset, hogy a bázison UFO-kat láttak, meséli az ezredes. Egyik alkalommal az ismeretlen repülő kb. 3000 láb (900 m) magasból egy koncentrált sugárnyalábot küldött a földre, közvetlen a közelükbe, ám senki nem sérült meg.

]]>]]>

'A legjobban egy lézersugárra hasonlított a nyaláb. Mi csak álltunk ott megkövülve a rémülettől. Mi volt ez? Kommunikációs kísérlet? Fenyegetés? Vizsgálat? Fegyver? Ugyanekkor a rádiómon jelentést kaptam a bázisról, hogy ugyanilyen fénynyalábokat irányítottak a fegyverraktárokra vagy azok közvetlen közelébe is. Végül a feletteseink a megbeszélésen úgy döntöttek, ez a britek problémája. Szerintem csak nem akartak vagy nem szabadott foglalkozni a kérdéssel.'

1948 és 1969 között az Amerikai Légierő kutatta az UFO-kat, mely project a Kék Könyv (Project Blue Book) nevet viselte. A kutatás azzal zárult, hogy egyetlen UFO-t sem figyeltek meg és megállapították, hogy a nemzet biztonságát semmilyen földönkívüli értelmes civilizáció sem fenyegeti, valamint hozzátették, hogy sehol, semmilyen bizonyítékát nem találták az ismeretlen repülő tárgyaknak sem.

Salas kapitány így zárta le nyilatkozatát: 'Amit láttunk és tapasztaltunk, valamint rajtunk kívül még sokan mások, nem a fantázia műve, hanem valóság. A mai napig titkosan kezeli a kormány ezeket az eseményeket.'

A sajtótájékoztató végén, az újságíróknak azon kérdésére, hogy közülük hányan gondolják úgy, ezen események miatt le kéne szerelni az összes atomfegyvert, egyedül Salas kapitány emelte fel a kezét.

]]>Forrás: CNN]]>

Garbutt Katalin
]]>http://tinkmara.freeblog.hu/]]>

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Tereb (140) Kultúra (6) Életmód (1) Sport (729) Mondom a magamét (5290) Belföld (6) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (171) Gazdaság (657) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1578) Irodalmi kávéház (505) Heti lámpás (255) Gasztronómia (539) Vetítő (37) Nagyvilág (1454) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2024) Flag gondolja (33) Szépségápolás (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>