Ma 2020 november 26. Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.
7151945a0ab7d7e88eb74633b93824cc.jpg

Amerikából jelentem CXXI. - Kivágni való áruk fóruma

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Itt az ideje, hogy megismertessem veletek az őszi giccs kínálat legértékesebb darabjait. A leghihetetlenebb számomra, hogy vannak, akik megveszik ezeket és az üzlet (Harriet Carter) 1958 óta virágzik, ami nem kis érdem, különösen ebben a vállalkozásoknak nemigen kedvező világban.

Íme egy csokor az amerikai őrült ötletek házából.

Annak idején meséltem nektek az élelmiszerboltokban vásárolható, előre pucolt kemény tojásokról. Most itt van az otthoni változat. Nem kell pucolt tojást venni, elkészíthetjük magunk is a héj nélküli kemény tojást. Csak egyszerűen beleütjük a tojatot ebbe a kis műanyag tartóba és hopp, bele a forró vízbe. A találmány neve Eggies.

A férfi nem igazán férfi sör nélkül. Viszont milyen is az már, hogy a dolgozó férfinak ne legyen mindig karnyújtásnyira az itóka? Az igazi férfi elmaradhatatlan kiegészítője ez az ötletes öv, melyet egyszerűen a nadrágövre, meg a combra kell csatolni és máris állandóan kéznél a sörösüveg. Hát, nem fantasztikus?

]]>]]>Magányos? Szeretne maga mellett tudni egy igazi társat? Talán egy kutya vagy cica? De azzal annyi a gond! Sétáltatás, etetés, állatorvos, almozás. Íme a megoldás. A tökéletes négylábú társ. Az alvó kutya vagy macska. Ez a cuki kutyus/cicus szobatiszta, nem kér enni, nem kell kiengedni pisilni, viszont édesen alszik mellettünk az ágyban. Szuszog, horkol, akár egy igazi. Az állathoz jár nyakörv, kefe, örökbefogadási nyilatkozat, állathordozó doboz, meg egy ceruzaelem. Többféle faj közül lehet válogatni.

 

 
 

]]>]]>Ez a helyes kis plüssmaci minden gyermek lámpaoltás utáni félelmét feloldja. A térdeplő, kezét imára kulcsoló maci a Miatyánkot ismételgeti, ahányszor csak megnyomjuk a hasán a gombot. Fiúknak kék, kislányoknak rózsaszín pizsamában és hálósipkában. 3 éves kortól ajánlott.

 

 

 

]]>]]>

S ha már az égi segítségnél tartunk, ez nemcsak a gyermekek kiváltsága. Ezek az angyalok mindenkinek nyugalmat és vigaszt hoznak, akinek a szíve fájdalommal teli. A figurákat a gyógyító erejéről híres rózsakvarcból faragták, mely jót tesz a szívfájdalomnak, csökkenti a magányt, segít a lelki sebek gyógyulásában. A szobor mérete tökéletesen megfelel zsebbe, pénztárcába, párna alá.

 

 

 

]]>]]>Ez a varrótű az egyik legújabb találmány, melynek hivatalos neve 'One Second Needle', vagyis 'egy pillanat tű'. A tűbe a tű szárán létrehozott vágás mentén egy szempillantás alatt beletalálhatunk. A hirdetés szerint akár bekötött szemmel is, vakon, bár azt ugyan nem értem, miért kellene mindezt vakon csinálni. Magam is rosszul látok, a tűbe fűzés bizony okoz kellemetlen perceket, mégsem látom át teljesen a vakon varrás értelmét. :D Mindenesetre a metódus egyszerű. A tű köré kell fogni a cérnát és fel-le húzogatni. A cérna magától megtalálja a tű fokát.

 

 

S ha már a vaksiságnál tartunk, íme két nagyszerű segítség rosszul látó embertársaink számára. A hatalmas betű és forma jelzéses kártya, illetve a számítógép billentyűzetre ragasztható hatalmas abc, illetve utasítás matricák.

]]>]]>]]>]]>

]]>]]>Ez a sampon és balzsam kombináció azt ígéri a használóinak, hogy egy hónap alatt potom 20 cm-t fog tőle nőni a hajuk, s nemcsak hosszabb, de egészségesebb, sűrűbb, fényesebb, könnyebben kezelhető lesz. A termék folyamatos használata által a hajhagymák növekedése 123%-kal felgyorsul. Európai termékként hirdetik.

 

 

 

 

Éjszakai lábfájdalom és vádligörcs ellen ez az egyetlen valódi megoldás. A lábmerevítő kengyel. Csak feltesszük lefekvés előtt és nincs görcs, nincs fájdalmas ébredés. S ha már a lábaknál tartunk, itt az ideje, hogy ne hajladozzunk feleslegesen a zuhanyzóban sem, kivédendő, hogy orra bukjunk vagy megcsússzunk, esetleg meghúzzuk a derekunk. Eljött az Easy Feet ideje. Csak belebújunk és a lábfejünk nemcsak tiszta lesz, de a beépített masszőr is dolgozni kezd. Nincs balesetveszély, csupán tökéletes kényelem. S hogy a fürdés utáni kellemes meleg érzés tovább tartson, itt vannak a mikrózható papucsok. A hideg téli esték elmaradhatatlan kellékei. Nincs többé dupla zokni, csupán pár perc a mikróban és a Hot Sox órákig melegen tartja a lábikónk. Viszlát hideg őszi reggelek, hisz ezek a papucsok még órák múlva is elegendő meleget adnak.

]]>]]>Az urak is örülhetnek, mert vége a kellemtelen érzésnek. Mától nem kell aggódni, hogy a pénztárca kitüremkedik a nadrág elején. Vége a pénztárca dudor okozta somolygásnak, a hátuk mögött pusmogó, kuncogó hölgykoszorúnak. Itt van a kifejezetten első zsebre kifejlesztett pénztárca. Különleges formájának köszönhetően könnyebben becsúszik a zsebbe és ott illedelmesen meglapul.

 

 

 

]]>]]>Ismét a hölgyek figyelmét szeretném felhívni egy zseniális új termékre. Ki ne járt volna úgy, hogy a nagy reggeli kapkodásban nem és nem bírta bekapcsolni a karkötőjét? Ugye milyen dühítő? Újra és újra próbálkozik az ember, már szinte reszkető kézzel. Nincs férj a közelben, se udvarló. A karkotő végül otthon marad, esetleg több perces késést okoz, mire végre be tudjuk kapcsolni. De soha többé! Új barátunk és szövetségesünk van, a Bracelet Buddy. A Bracelet Buddy akár egy harmadik kéz működik, s a legmakacsabb kapcsokkal is pillanatok alatt megbirkózik. Dekoratív, használati utasítással és tokkal érkezik.

 
 
 

]]>]]>Emlékeztek még Pukkantós Charlie-ra? Ha nem, ]]>itt]]> olvashattok róla. Most viszont itt van a Fanny Bank. Nem funny, ó nem, pedig elég mókás. Fanny, mint popsi. A popsi persely a pénz bedobásakor 6 különféle gázos hangot ad ki. Hát nem fantasztikus ötlet? Gyerekek, idősek egyaránt élvezik a mókás kis perselyt. Képtelen vagyok megállni, hogy ne illesszem be ide az eredeti termékleírást.

 

 

 

"Fanny” bank makes saving money a real GAS! Just drop a coin in the strategically-placed slot of this tushy-shaped bank and listen as it lets out the loudest rip you've ever heard. Add more loot, hear more toot! Up to six flatulent sound effects, guaranteed to make you laugh your “assets” off!

S végül egy vásárlói komment a sok közül: 'Mi is megvettünk. Nagyon jópofa! Csak egy kicsit hangos. A 90 éves anyám is hallja, pedig erősen nagyothalló. De ezen roppant jókat nevet. Néha még a kezét is odateszi a nyíláshoz, hogy érezze a szeleket. Már rég nevetett ennyit.'

]]>]]>S ha már a szelek már kiszabadultak a mellékhelyiség intimitásából, itt az ideje, hogy maga a csésze se legyen tabu. Mármint a WC csésze. Mi is lehetne étvágygerjesztőbb, mint ebből a csészéből szürcsölni a reggeli kávénkat. Máris jól indul a nap!

 

 

 

 

Remélem, Ti is megtaláltátok a kedvetekre valót ebből a kis ízelítőből. Már bele se merek gondolni, mit hoz majd a karácsonyi katalógus kínálata. S még ne mondjuk, hogy elmebeteg amerikaiak? Na jó, a legtöbben itt is röhögnek ezeken a katalógusokon, meg aztán biztosak vagyunk benne, hogy Magyarországon senki nem vásárolná meg ezeket a színvonalas termékeket?

Garbutt Katalin
]]>http://tinkmara.freeblog.hu/]]>

Szerző a Flag Polgári Műhely tagja

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Gazdaság (655) Rejtőzködő magyarország (171) Autómánia (61) Politika (1571) Mondom a magamét (4932) Egészség (50) Nagyvilág (1452) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Belföld (5) Jobbegyenes (1904) Irodalmi kávéház (492) Mozaik (83) Történelem (14) Sport (729) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Heti lámpás (245)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>