Ma 2020 április 02. Áron napja van. Holnap Buda, Richárd napja lesz.

Mint egy főnök

RSS

Szöveg méret

Még nincs értékelve

 

2020.03.05. (Like a Boss) Két rámenős barátnő, akik együtt építették fel rohamosan feltörekvő kozmetikai cégüket, kap egy olyan kivásárlási ajánlatot, ami próbára teszi barátságukat. Hirtelen azok a különbségek, amelyeknek köszönhetően eddig ők voltak a tökéletes furcsa pár, egymás ellen fordítják őket, veszélybe sodorják az üzletüket, és a személyes kapcsolataikat.

KRITIKA

Tiffany Haddish és Rose Byrne alakítják a két elválaszthatatlan barátnőt, Miát és Melt, akik valóra váltották közös álmukat: megalapították saját kozmetikai cégüket.

Csákvári Géza

]]>likeaboss01]]>Mindemellett igazi barátnők, akik együtt buliznak, pasiznak, és sütik el a legkínosabb vaginás poénokat – mint egy igazi buddie movie-ban. Egy dolog hibádzik a képletben: bármennyire is zseniális, amit létrehoztak, a cég a csőd szélén áll. Ezt akarja kihasználni a kozmetikai szakma Jockey Ewingja, alias Claire Luna (Salma Hayek), aki visszautasíthatatlan ajánlatot tesz: befektet, azaz megveszi a céget. Mel rajong az ötletért, Mia hallani sem akar róla, mert, hogy a film nyelvezetét idézzem, „nem bízik a ribancban”. Eléggé hamar kiderül, Luna tényleg gonosz, látszólag meghagyja az irányítást a lányoknál, azonban Mia megérzése volt a helyes, de úgy tűnik késő, sikerült összeugrasztania a két barátot. Innentől kezdve mindenki el tudja képzelni, mi is történik egy efféle hollywoodi komédiában a happy endig. Ami azonban problematikus, hogyan is telik el az a szűk másfél órás játékidő a nézők szempontjából. E téren nem felhőtlen a viszony a filmmel, ugyanis Miguel Arteta rendező mintha soha nem hallott volna a ritmus és az időzítés fogalmáról (pedig a Jóravaló feleség esetében még nem volt ezzel gondja), illetve az sem túl ideális, ha a két, eddig humorosnak tartott főszereplő inkább idegesítő, mintsem rokonszenvesen vicces. Salma Hayek esetében pedig nyilván az volt a cél, hogy az idegeinkre menjen, de neki meg épp ez nem jön össze. Pedig fájdalmasan próbálkozik.

]]>voxmeter040]]>

]]>Mint egy főnök]]> a Magyar Filmadatbázisban!

83 perc, amerikai

 

A teljes cikk elolvasható itt: ]]>http://www.vox.hu/newvox/?p=17505]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Politika (1571) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (485) Szépségápolás (15) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (645) Tereb (139) Mondom a magamét (4417) Egészség (50) Nagyvilág (1449) Belföld (5) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (14) Kultúra (5) Heti lámpás (239) Mozi világ (440) Sport (729) Vetítő (37) Jobbegyenes (1724) Autómánia (61) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>