Ma 2019 szeptember 16. Edit napja van. Holnap Zsófia napja lesz.

A bűn királynői

RSS

Szöveg méret

Még nincs értékelve

 

2019.08.22. (The Kitchen) A Hell’s Kitchen New York legrosszabb hírű negyede – és nem véletlenül: ez a környék az ír maffia központja, a maffiózók országa. Egy helyi banda három tagját mégis letartóztatja az FBI – a nyomukba három család marad védtelenül és pénztelenül. A három feleség azonban nem fogadja el a helyzetet. Nem hajlandóak elfogadni a kiszolgáltatottságot, a kezükbe veszik az ír maffia ügyeit, és meglepően hamar alkalmazkodnak a helyzethez. Az üzlet felvirágzik, ellenfeleik pedig kénytelenek megtanulni, hogy milyen az, amikor a fegyverek női kézbe kerülnek…

KRITIKA

Nem özvegyek, és nyughatatlan is csak a néző lehet tőlük – hiszen elég nehéz végignézni ezt az elkeserítően sekélyes, unalmas filmet.

Kovács Gellért

]]>thekitchen01]]>Üdvözlünk mindenkit a hírhedt Pokol Konyhája-negyed azon szegletében, amelyet elvileg egy limitált hosszúságú DC Vertigo-képregénysorozat alapján költöztettek a nagyvászonra, de igazából olyan, mintha a film készítői soha életükben nem láttak volna még egyetlen épkézláb gengsztermozit sem. Vagy, ha láttak, hát nem sikerült nekik lemásolni, amitől azok működtek. Azt viszont megjegyezték, hogy ezen a környéken sok az eldobott papírszemét, s szóltak is a díszleteseknek.
Van nekünk három feleségünk (Melissa McCarthy, Tiffany Haddish, Elisabeth Moss), akik férjeik lesittelése után azok szakmájával igyekeznek érvényesülni a férfiak uralta csúnya világban, meg vannak hülye gengszterek, s van például Domhnall Gleeson, aki nem feleség, s nem is hülye, viszont gátlástalan gyilkos. S azért érdemes megemlíteni, mert még ő hasonlít a leginkább egy olyan karakterhez, aki izgalmas tud lenni egy hasonló zsánerfilmben.
Minden más csak kínos akarás: ]]>A bűn királynői]]> nem több, mint fantáziátlan jelenetekkel és művagány montázsokkal kísért, jó hosszú playlist, amelyben menő hetvenes évekbeli dalokkal szeretnék elvitetni a balhét, s erre bizony egyetlen soundtrack sem lehet képes. Akkor legalábbis bizonyosan nem, ha az erőltetett feminista szólamokat bántóan rossz párbeszédekre fűzték, a kiszámíthatóbbnál is gyengébb sztori és a rossz rendezés pedig gúzsba kötve táncoltatja a fegyverrel hadonászó színészeket. A legcoolabb zenei kíséret is csak akkor tud érvényesülni, ha van mit alámuzsikálnia.

]]>voxmeter030]]>

102 perc, amerikai

 

A teljes cikk elolvasható itt: ]]>http://www.vox.hu/newvox/?p=16539]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (5) Történelem (12) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (728) Mozaik (9) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Irodalmi kávéház (468) Tv fotel (65) Gazdaság (623) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Kultúra (4) Jobbegyenes (1594) Vetítő (37) Heti lámpás (213) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Egészség (50) Nagyvilág (1414) Tereb (137) Életmód (1) Mondom a magamét (3913) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>