Ma 2020 november 27. Virgil napja van. Holnap Stefánia napja lesz.
Karácsonyi emlék

Karácsonyi emlék

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mindenkinek van gyermekkori emléke a karácsonyról. Mindenkiben él egy kép a meghitt családi együttlétről, az ablakpárkányon megragadó hó porhanyós érintéséről.

Sajnos ezek a képek az idő múlásával elhalványodnak, de sohasem törlődnek véglegesen az emlékezetünkből.

Emlékeimben felvillan a csillagszóró színes fényénél mosolygó pufók kisgyermek mosolya, amint tompán visszatükröződik a foncsorozott piros üvegdísz párás felületéről. Apám mély hangja, és a csengő finom rezdülése, mely a feldíszített fához hív. Hiszen megszületett a kis Jézus.

Megszületett és boldogan fekszik a biztonságot adó meleg jászolban. A csillogó karácsonyfa alatt, pedig sorakoztak az ajándékok. A színes csomagolópapírok mind-mind egy-egy titkot rejtettek. Még ma is érzem a szívem heves dobogását a torkomban.

A mai rohanó világ nem kedvez az ünnepeknek, nem kedvez a karácsonynak sem. Hiszen ilyenkor lelassul az idő körülöttünk, nem érdekel a morcos főnök, a pimasz gázszámlás, csak a csend és szeretet van.
A szeretet ünnepe egyben a családok ünnepe is, tehát tegyük félre a mindennapi élet marcangoló gondjait és legyünk ismét csillogó szemű pufók kisgyerekek.
 
ÁLDOTT, BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK A SZERKESZTŐK ÉS AZ EGÉSZ FLAG CSAPAT NEVÉBEN MINDEN KEDVES OLVASÓNKNAK!
 
Csépányi Balázs - főszerkesztő

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Gazdaság (655) Rejtőzködő magyarország (171) Flag gondolja (33) Irodalmi kávéház (492) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Mozaik (83) Politika (1571) Vetítő (37) Tereb (140) Belföld (5) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (1905) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (4934) Nagyvilág (1452) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Tv fotel (65) Életmód (1) Kultúra (6) Heti lámpás (245) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>