Ma 2019 szeptember 15. Enikő, Melitta napja van. Holnap Edit napja lesz.
01-soros-mti-780x309.jpg

Újabb Soros szentírás a Project Syndicate-on

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Orbánfóbiásra sikeredett gondolatsor.

Emlékeznek még a Project Syndicate weboldalra? Ha nem, akkor írjuk le (még egyszer), hogy ezen az oldalon tette közzé Soros a bevándorlást támogató nézeteit, migrcióval kapcsolatos pontjait két alkalommal is. Azt, hogy mennyi migránsra van szüksége Európának, azokat a számokat, elképzeléseket, amelyeket a balliberális sajtó évekig elhazudott, letagadott.

Soros most ismét publikált a Project Syndicate oldalon! Megosztotta gondolatait arról, mi is az EU-s választások utáni két legnagyobb probléma.

Márpedig, ha Soros valamiről véleményt formál, akkor az – tapasztaltuk már – komoly támogatottsággal bír az Európai Parlamentben. Az ott ülő lobbistáinak az maga a szentírás. Vagy inkább utasítás?
A spekuláns radikális intézményi reformokról ír, leszólja a Spitzenkandidat-rendszert, mint olyat, ami csak a vezetők személyes ambícióit elégíti ki. (Isiászos Juncker barátja idején ezzel még nem volt különösebb problémája.)

Micsoda meglepetés, Webert azért ostorozza, mert hajlandó lehet(!) kompromisszumot kötni Orbán Viktorral. Hogy a spekulánsok koronázatlan királyának milyen mérvű Orbánfóbiája lehet, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az ezzel foglalkozó első három mondatában négy alkalommal szerepel az Orbán név.

Állítsuk csak sorba a főspekuláns európai szintű problémáit:
– Intézményi reformok, vagyis tarthatatlan a Spitzenkandidat-rendszer,
– Orbán Viktor és a Fidesz az EPP-ben.

A déli államok munkanélkülisége, a lassuló európai gazdaság, a migránsok integrálhatatlansága (érkezése?), a terrorizmus megfékezése sehol sincsenek a pénzügyi zseni, álfilantróp Soros két fő problémájához képest, meg sem említi őket.

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mondom a magamét (3909) Flag gondolja (33) Életmód (1) Kultúra (4) Jobbegyenes (1593) Alámerült atlantiszom (142) Gazdaság (623) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (136) Politika (1571) Rejtőzködő magyarország (171) Történelem (12) Nagyvilág (1413) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Mozi világ (440) Egészség (50) Belföld (5) Irodalmi kávéház (468) Heti lámpás (213) Sport (728) Tv fotel (65) Vetítő (37) Mozaik (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>