Ma 2020 február 19. Zsuzsanna napja van. Holnap Aladár, Álmos napja lesz.
Ordibálás, verekedés – Bihac by night

Ordibálás, verekedés – Bihac by night

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Ezt akarjuk? Szörnyű képsorok!

Ne menjünk el ismét a DK elnökének keddi nyilatkozata mellett, amit éppen az ATV-ben követett el.

„Amíg tényleg nagy sokan úgy gondolják Magyarországon, hogy ez megvédi az országot – szerintem ez nem így van, mert a kutya nem akar nálunk maradni, mindenki nyugatra vándorol, egyébként is csak elterelte a menekülteket – hagyjuk a csudába.”

Mindenki azt hall ebből ki, amit akar, azonban – néhány memóriazavarban szenvedő betegen kívül – mindenki emlékszik még a 2015-ös eseményekre, amikor százezres hódító had vonult keresztül nem csak Magyarországon, hanem a Délvidéken is. Ha a kerítés „csak” azt eredményezte, hogy a Magyarkanizsán, Horgoson, Palicson, Szabadkán, Zomborban… és még több tucatnyi kisebb, határ közeli településen élők, köztük a délvidéki magyarok zöme, nyugodtan hajthatja éjszaka álomra fejét, hogy terményeiket nem pusztítja el a mobilelefonnal vezérelt, katonaérett bevándorló tömeg, hogy leányok és asszonyok szabadon közlekedhetnek az utcán, hogy a gyermekek nyugodtan járhatnak iskolába, játszhatnak a játszótereken…, ha csak ennyit jelentene Magyarországnak és a Délvidéknek a kerítés, Gyurcsánynak és nejének már akkor is illenék megcsókolni az azt felhúzó és őrző rendőrök, katonák és civil munkások lába nyomát, meghajolni a magyar kormány előtt, hogy ezt biztosította nekünk és nekik.

Ha Magyarország és a határon túli magyarság számítana Gyurcsány Ferencnek, kutya kötelessége volna védelmébe venni annak fenntartását is hiszen, ahogy ő mondja, az „csak„ elterelte a migránsokat (nem menekülteket!), akik most éppen Bihács várost teszik olyanná, amilyen Szabadka vagy Palics, esetleg Mórahalom vagy Szeged – bizony, drága Botka úr! – volna a Gyurcsány által oly sokszor átkozott kerítés nélkül.

Ha pedig a Nagy Kígyóbűvölő tájékozottságával volna gond, íme néhány képkocka arról, mi történt ugyanakkor, amikor a DK elnöke az ATV-ben verte a mellét. Ordibálás, verekedés, ez a ]]>Bihac by night]]>, vagy ahogy egyre többen hívják manapság a várost: Migracs.

Kerítés nélkül ez várna a magyar határ menti településekre is!

Nagy Árpád - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Történelem (13) Heti lámpás (232) Tereb (139) Gasztronómia (539) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Belföld (5) Gazdaság (637) Mondom a magamét (4321) Nagyvilág (1446) Egészség (50) Kultúra (4) Irodalmi kávéház (479) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1571) Mozi világ (440) Életmód (1) Vetítő (37) Tv fotel (65) Jobbegyenes (1690) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (42)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>